Skip to content

BOA Handhaver Domein 2 Milieu, welzijn en infrastructuur - Gemeente 's- Hertogenbosch

’s-Hertogenbosch

Functieomschrijving

Hou je van de natuur en van buiten zijn in weer en wind? Als handhaver hou je je vanuit je expertise en ervaring bezig met het oppakken van verschillende problematieken in het buitengebied en op het water van de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Met een compleet nieuw team van boa’s geef je het toezicht en de handhaving in ons watergebied vorm. Dus, heb je een goed idee? Dan moedigen we je aan om daar werk van te maken. Je bent de schakel tussen mens en natuur in de zeer afwisselende terreinen en werkt intensief samen met de collega’s van Staatsbosbeheer, SSIB, gemeentelijke ecologen en terrein beheerders.


Dit ga je doen als handhaver domein II
Op het water ben jij hét aanspreekpunt voor de (recreatie)schippers. Jij ziet erop toe dat de beroeps- en pleziervaart in de gemeente ‘s-Hertogenbosch bovendien veilig is én blijft. Met behulp van wat ‘Bossche gastvrijheid’ dring je eventuele overlast terug. Denk aan mensen die te harde muziek draaien of schippers die de vaarregels negeren. Als het niet anders kan, treed je bestuurlijk of strafrechtelijk op. Ook pak je illegale steigers op de kades aan en zorg je dat kapotte boten en wrakken worden weggesleept. Naast deze drie hoofdtaken pak je meldingen op. Zo controleer je bijvoorbeeld of vissers de juiste vergunning hebben. Ook voer je in de volle breedte handhavingstaken uit in domein II. En werk je nauw samen met collega’s uit domein I. Tijdens bijvoorbeeld evenementen en horecadiensten.

Kortom, een afwisselende baan waarin je er mede voor zorgt dat onze kleurrijke en bourgondische stad veilig en leefbaar is. Nog geen ervaring in domein II? Geen punt. We bereiden je goed voor op deze functie met een inwerktraject, vaartraining en marifoonopleiding. Daarnaast kun je via ons je Klein Vaarbewijs 1 halen.


Hier ga je werken

Jouw thuisbasis is Team Toezicht en Handhaving Openbare Ruimte: een fijne club van ongeveer 35 handhavers – zowel mannen als vrouwen met uiteenlopende leeftijden en achtergronden – met wie je de uitdaging aangaat voor een veilig en leefbaar ’s-Hertogenbosch. Onze fijne sfeer valt je gegarandeerd meteen op: we staan allemaal voor elkaar klaar en waarderen nieuwe ideeën. Voortdurende ontwikkeling vinden we belangrijk! Als gemeente lopen we voorop in het toezicht en de handhaving. Zo deden we als eerste in Nederland een positieve aanvraag voor de wapenstok en investeren we volop in wijk- en jeugdgericht werken. Benieuwd naar jouw werk in de praktijk? 

Bekijk dan deze video:

Vereisten

Hier kun je op rekenen

Een uitdagende functie in een prettige werkomgeving waarin open en direct communiceren, resultaat- en klantgerichtheid belangrijk zijn. Je ontwikkelt jezelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak door een breed opleidingstraject te volgen. Zoals IBT/RTGB (cat. 5), REVI, bhv/first responder en PHB. Maar ook een bike-training, rijopleiding en specialisaties tot verkeersregelaar, wijkhandhaver en jeugdboa.


Dit bieden wij:

  • Een bruto maandsalaris tussen €2,145,- en €3.612,- op basis van een 36-urige werkweek (schaal 7), afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. In uitzonderlijke gevallen is uitloopschaal 8 bespreekbaar, maximaal € 4,052,- bruto per maand.
  • Reiskostenvergoeding;
  • Onregelmatigheidstoeslag;
  • 26 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) met de mogelijkheid om meer uren per week te werken en zo extra verlof te sparen.
  • Een tijdelijk contract via Handhaving Support. Bij goed functioneren krijg je daarna een arbeidsovereenkomst bij de gemeente ‘s-Hertogenbosch.


Dit ben jij

De inwoners en ondernemers van de gemeente ’s-Hertogenbosch zo goed mogelijk te woord staan: daar ga jij voor. En daar hoort een beetje Bossche gastvrijheid bij! Hoe kunnen we zo goed mogelijk samenwerken in de stad? Dat is een vraag die jij jezelf continu stelt. Je werkt integer, kunt goed observeren en voelt je thuis in een hectische omgeving. En loop je tegen problemen aan? Dan zie jij snel mogelijkheden om deze aan te pakken. Verder heb je:

- Een mbo-diploma Handhaver Toezicht en Veiligheid.

- Een BOA-bevoegdheid.

- Bij voorkeur (enige) ervaring in het handhavingsdomein.


Maak het waar bij gemeente ’s-Hertogenbosch

Wil jij als BOA Handhaver Domein 2 Milieu, welzijn en infrastructuur een belangrijke rol spelen bij gemeente ’s-Hertogenbosch?

Reageer dan direct en stuur je motivatie en cv naar ons via vacatures@hsup.nl. 

Contactpersoon bij Handhaving Support is Moa den Outer, tel. 06- 82391032.