Skip to content

BOA Handhaver in opleiding

Utrecht

Functieomschrijving

Heb jij altijd al een bijdrage willen leveren aan de leefbaarheid en veiligheid in jouw omgeving? Zie jij jezelf niet in een 9 tot 5 kantoorbaan, maar ben je liever buiten en werk je graag op flexibele tijden? Ben jij van nature iemand die zowel dienstverlenend als oplossingsgericht te werk gaat en daarbij stevig in zijn schoenen staat? Indien het antwoord driemaal “ja” is, lees dan vooral verder!


Wij zoeken: handhavers in opleiding

Handhaving Support biedt de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding BOA Basisbekwaamheid domein I en daarna diverse vervolg cursussen zoals DHW, RTGB, Biker etc. De opleiding vindt één dag per week plaats voor de duur van circa 3 maanden. Het kan voorkomen dat je tijdens de opleiding al aan de slag kan bij één van onze gemeentes, maar dat is geen garantie. Het einddoel is dat je op alle aspecten van domein I in kan worden gezet en dat je via Handhaving Support aan je carrière binnen dit vakgebied kunt beginnen. Het betreft een investering die wij graag doen voor iemand die leergierig is, plezier heeft in het contact met mensen en er voldoening uit haalt om een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid binnen de gemeente. Als BOA krijg je diverse bevoegdheden en leg je een ambtseed af. Het is dan ook belangrijk dat je goed om kunt gaan met deze bevoegdheden en integriteit hoog in het vaandel hebt staan.

Vereisten

Jij:
Om in aanmerking te komen voor het opleidingstraject zal er door middel van één of meerdere kennismakingsgesprekken en het afleggen van een assessment het volgende worden getoetst: je staat sterk in je schoenen, bent communicatief onderlegd en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent dienstverlenend, besluitvaardig, resultaatgericht en initiatiefrijk.

Verder verwachten wij dat je….

  • Beschikt over MBO werk- en denkniveau;
  • Affiniteit hebt met het vakgebied van de handhaver;
  • Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien;
  • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.


Wij:
Bieden jou de mogelijkheid tot het behalen van je BOA getuigschrift en diverse vervolg certificaten zodat je kunt blijven ontwikkelen en groeien in je functie.
Daarnaast kun je het volgende van ons verwachten;

  • Afhankelijk van de mogelijkheden, ga je tijdens of uiterlijk na het afronden van de opleiding aan de slag als Handhaver op detacheringsbasis;
  • Een passend startsalaris, vanaf 21 jaar zal dit tussen de €2184,- en €3225-, bruto per maand zijn (o.b.v. 36 uur);
  • Onregelmatigheidstoeslag;
  • Wij vergoeden maandelijks een vast bedrag t.b.v. jouw sport abonnement;
  • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur door (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur);
  • De mogelijkheid om na een periode van detachering vast in dienst te treden bij Handhaving Support of bij één van onze opdrachtgevers.


Ik grijp deze kans!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen of solliciteer je liever via je telefoon? Neem dan contact op met onze recruiter Moa den Outer. Je kunt haar een WhatsApp sturen of mailen naar vacatures@hsup.nl


of