Skip to content

BOA Handhaver Openbare Ruimte domein I - Omgeving Nijmegen

Nijmegen

Functieomschrijving

Ben jij de handhaver die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en een flinke dosis assertiviteit? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. We zoeken naar handhavers domein I. 


Project Handhaver domein I – regio Boxmeer

Voor een cluster gemeenten in Oost-Brabant, Gelderland en Limburg ligt er een flinke klus te klaren. De standplaats van deze opdracht is Boxmeer, hierbij zijn 4 gemeenten, 3 provincies, 3 OV organisaties en de politie betrokken. Een groot samenwerkingsverband waarbij jouw communicatieve vaardigheden en organisatorisch talent van groots belang is. De doelgroep waar je mee te maken krijgt zijn jonge uitgeprocedeerde asielzoekers die voor veel overlast zorgen. Je zult hierbij te maken krijgen met verbale agressie en soms ook dreiging van fysieke agressie. Assertiviteit, inschattingsvermogen, krachtige verbale en non-verbale communicatie zijn verweven in jouw persoonlijkheid. Met jouw kennis en ervaring kun je snel schakelen en inschatten welke acties een situatie vereist.

Als handhaver houd jij toezicht en ben jij verantwoordelijk voor de handhaving van de wet- en regelgeving van de gemeente. In deze functie zal je veel samenwerken met de handhaving openbare ruimte (domein IV) om o.a. de overlast op en rondom diverse trein- en busstations te verminderen. Omdat jij als handhaver optreedt, zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Wanneer er overlast is, gebruik jij jouw bevoegdheden om het probleem aan te pakken.

Vereisten

Jij:

Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je…

  • Minimaal 2 jaar werkervaring
  • In het bezit bent van een BOA-getuigschrift domein I
  • Bij voorkeur In het bezit van RTGB III of bereid deze te behalen
  • Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien
  • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer


Wij:

Bieden jou elke maand een concurrerend salaris! Je wordt ingeschaald op basis van kennis, ervaring en leeftijd. Vanaf 21 jaar zal dit tussen de  €2184,- en €3225,- bruto per maand o.b.v. 36 uur.

Daarnaast kun je het volgende van ons verwachten;

  • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrièreladder
  • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sportabonnement
  • Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt en regelmatige aanwezigheid op de werkvloer.
  • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur)
  • Mogelijkheid om na een periode van detachering vast in dienst te treden bij Handhaving Support of bij één van onze opdrachtgevers


Ik wil deze baan!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met recruiter Moa den Outer op 06-82391032.

Mailen mag natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl.