Skip to content

BOA Handhaver Openbare Ruimte – Gemeente Amstelveen

Amstelveen

Functieomschrijving

Altijd al tussen Schiphol en Amsterdam willen werken? Dan is dit jouw kans!

Voor de gemeente Amstelveen zijn wij op zoek naar medior handhavers. Wil jij aan de slag gaan in leuk team die in ontwikkeling is en waar jij je bijdrage aan kunt leveren? Lees snel verder of deze functie bij jou past!


Handhaver Openbare Ruimte

Als  handhaver bij de gemeente Amstelveen houd je je bezig met de brede handhaving. Dit houdt in dat je op alle aspecten van domein I ingezet kan worden. De ene keer ga je af op meldingen van burgers en de andere keer signaleer je zelf afwijkingen of overtredingen. Altijd bekijk je de situatie vanuit verschillende invalshoeken en lever je maatwerk. Dit doe je met als doel de leefbaarheid en veiligheid te verhogen en de kwaliteit van de woon-en leefomgeving te verbeteren. Om de veiligheid van jou en je teamgenoten te garanderen is het goed om te weten dat je in Amstelveen altijd in koppel werkt. Hierbij houd je elkaar scherp, vul je elkaar aan en leer je van elkaar binnen de bevoegdheden die je als handhaver hebt.


Vereisten

Jij :

Past bij de gemeente Amstelveen en Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je….

 • In het bezit bent van je BOA-getuigschrift en/of HTV diploma.
 • Bij voorkeur vul je dit aan met enkele vak certificaten, zoals RTGB, toezichthouder Alcoholwet, bestuurlijk handhaven, biker, etc;
 • Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien;
 • 36 uur per week beschikbaar bent;
 • Een VOG-P kunt verkrijgen;
 • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.


Wij:

Bieden jou elke maand een prima salaris! Je wordt ingeschaald op basis van kennis, ervaring en leeftijd. Vanaf 21 jaar zal dit tussen de €2255,- en €3301-, bruto per maand (o.b.v. 36 uur).
Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • Je woont binnen een straal 50 km en alle reiskosten worden vergoedt.
 • Veel ondersteuning en betrokkenheid vanuit Handhaving Support voor jou. Zowel in het werk als privé.
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei binnen de gemeente en middels onze carrière ladder;
 • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sport abonnement;
 • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur);


Kom jij werken Amstelveen?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen of solliciteer je liever via je telefoon? Neem dan contact op met onze recruiter Moa den Outer. Je kunt haar een WhatsApp sturen of mailen naar vacatures@hsup.nl

of