Skip to content

BOA Handhaver Openbare Ruimte - Gemeente Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel

Functieomschrijving

Voor de gemeente Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar ambitieuze en gedreven handhavers! Jij bent gemotiveerd en staat klaar voor de volgende stap en wilt graag deel uit maken van dit dynamisch en gedreven team. Je treedt direct in dienst bij de gemeente of mocht je nog in bepaalde vaardigheden moeten groeien, dan kan je na één jaar via ons alsnog de overstap naar de gemeente maken. Ben jij dus opzoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je door kan groeien naar bijvoorbeeld een wijkhandhaver, andere specialismes binnen de handhaving binnen de gemeente Capelle aan den IJssel? Lees dan verder!


Handhaver Openbare Ruimte

Als handhaver binnen de gemeente Capelle aan den IJssel ben je bezig met de brede handhaving. Je kan op alle aspecten van domein I ingezet worden. De ene keer ga je af op meldingen van burgers en de andere keer signaleer je zelf afwijkingen of overtredingen. Je bekijkt de situatie vanuit verschillende invalshoeken en je levert maatwerk. Jouw doel is om de leefbaarheid en veiligheid te verhogen en de kwaliteit van de woon-en leefomgeving te verbeteren. Je werkt altijd in een koppel om de veiligheid van jou en je teamgenoten te garanderen. Hierdoor houd je elkaar scherp, vul je elkaar aan en leer je van elkaar. Op termijn kan je doorgroeien naar wijkhandhaver met specialistische taken. Er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden binnen deze gemeente. Je komt in een informeel team te werken waar je echt jezelf kan zijn. Capelle aan den IJssel heeft 8 verschillende wijken met een inwoneraantal van 67.000. Het heeft te maken met zowel dorpse als grootstedelijke problematiek, wat het werk dynamisch en afwisselend maakt. De gemeente mocht zichzelf in 2015 de groenste stad van Nederland noemen en die titel willen ze de komende jaren weer op hun naam krijgen.

Vereisten

Jij:
Past bij de gemeente Capelle aan den IJssel als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat, stevig in je schoenen staat en initiatiefrijk bent. Daarnaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je…

 • In het bezit bent van je BOA-getuigschrift
 • Minimaal 1 jaar werkervaring
 • Bij voorkeur vul je dit aan met enkele vak certificaten, zoals RTGB, toezichthouder Alcoholwet, bestuurlijk handhaven, biker, etc;
 • Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien
 • 36 uur per week beschikbaar bent
 • Een VOG-P kunt verkrijgen
 • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer


Wij:

Bieden jou elke maand een prima salaris! Je wordt ingeschaald op basis van kennis, ervaring en leeftijd. Dit zal zijn tussen de €2255,- en €3301-, bruto per maand (o.b.v. 36 uur).
Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • Als je binnen een straal 50 km woont worden de reiskosten vergoedt.
 • Je krijgt veel ondersteuning en betrokkenheid vanuit Handhaving Support. Zowel in het werk als privé.
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei binnen de gemeente en door middel van onze carrière ladder;
 • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sport abonnement;
 • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur);

Even voorstellen:
Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van handhaving in de openbare ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar onze mensen op nummer één staan. Als je bij ons aan het werk gaat kijken we goed naar jou als persoon en helpen je waar nodig bij het verder ontwikkelen in ons vakgebied. Om dit inzichtelijk te maken en te bereiken, hebben wij een carrièreladder ontwikkeld waar je duidelijk kunt terugzien waar jouw groeimogelijkheden liggen.


Ga jij aan de slag in Capelle aan den IJssel?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan met onze recruiter Moa den Outer op 06-82391032. Mailen mag natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl


Niet onbelangrijk om te weten:

Aangezien wij het belangrijk vinden wie wij voor de gemeente Capelle aan den IJssel werven zal een assessment en een fysiek test onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Daarnaast zoeken wij alleen kandidaten die de ambitie hebben om zich de komende 5 jaar verder te bekwamen in het vak als handhaver of verder te groeien binnen het team of de gemeente Capelle.