Skip to content

BOA Handhaver Openbare Ruimte - Gemeente Dordrecht

Dordrecht

Functieomschrijving

Voor de gemeente Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking! Zo zoeken wij enthousiaste handhavers  die deel uit willen maken van dit leuke team. Na één jaar treed je in dienst bij de gemeente. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je door kan groeien naar wijkhandhaver en/of andere specialistische taken binnen de handhaving? Lees dan snel verder!
Handhaver Openbare Ruimte

Als handhaver binnen de gemeente Dordrecht houd je je bezig met de brede handhaving. Dit houdt in dat je op alle aspecten van domein I ingezet kan worden. De ene keer ga je af op meldingen van burgers en de andere keer signaleer je zelf afwijkingen of overtredingen. Altijd bekijk je de situatie vanuit verschillende invalshoeken en lever je maatwerk. Dit doe je met als doel de leefbaarheid en veiligheid te verhogen en de kwaliteit van de woon-en leefomgeving te verbeteren. Om de veiligheid van jou en je teamgenoten te garanderen is het goed om te weten dat je in Dordrecht altijd in koppel werkt. Hierbij houd je elkaar scherp, vul je elkaar aan en leer je van elkaar binnen de bevoegdheden die je als handhaver hebt. Je kunt op termijn doorgroeien naar wijkhandhaver met specialistische taken. Er zijn ook volop doorgroeimogelijkheden binnen het team en de gemeente zelf. Het team is verdeeld over 3 stadsdelen waarbinnen 19 wijken vallen en 119.000 inwoners wonen, werken en recreëren. Ieder stadsdeel en wijk heeft zijn eigen karakter en uitdagingen. Wat het werken in Dordrecht uitdagend en dynamisch houdt. Durf jij het aan?!

Vereisten

Jij:
Past bij de gemeente Dordrecht en Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je….

 • In het bezit bent van je BOA-getuigschrift en/of HTV diploma.
 • Minimaal 1 jaar werkervaring en de ambitie om je verder in dit vakgebied te ontwikkelen.
 • Bij voorkeur vul je dit aan met enkele vak certificaten, zoals RTGB, toezichthouder Alcoholwet, bestuurlijk handhaven, biker, etc;
 • Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien;
 • 36 uur per week beschikbaar bent;
 • Een VOG-P kunt verkrijgen;
 • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.


Wij:

Bieden jou elke maand een prima salaris! Je wordt ingeschaald op basis van kennis, ervaring en leeftijd. Vanaf 21 jaar zal dit tussen de €2255,- en €3301-, bruto per maand (o.b.v. 36 uur).
Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • Bij goed functioneren kan je na één jaar in dienst te treden bij de gemeente met een onbepaalde tijd contract.
 • Je woont binnen een straal 50 km en alle reiskosten worden vergoedt.
 • Veel ondersteuning en betrokkenheid vanuit Handhaving Support voor jou. Zowel in het werk als privé.
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei binnen de gemeente en middels onze carrière ladder;
 • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sport abonnement;
 • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur);


Even voorstellen:
Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van handhaving in de openbare ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar onze mensen op nummer één staan. Als je bij ons aan het werk gaat kijken we goed naar jou als persoon en helpen je waar nodig bij het verder ontwikkelen in ons vakgebied. Om dit inzichtelijk te maken en te bereiken, hebben wij een carrièreladder ontwikkeld waar je duidelijk kunt terugzien waar jouw groeimogelijkheden liggen.


Ga jij aan de slag in Dordrecht?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan met onze recruiter Moa den Outer op 06-82391032 , mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl