Skip to content

BOA Handhaver Openbare Ruimte- Gemeente Etten-Leur

Etten-Leur

Functieomschrijving

Voor de gemeente Etten-Leur zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven handhaver die het team van gaat versterken. Ben jij op zoek naar een breed takenpakket in een team dat volop in ontwikkeling is? Reageer dan snel!


Handhaving in Etten-Leur

Als handhaver binnen de gemeente Etten-Leur kan je op alle aspecten van domein I ingezet worden. De ene keer ga je af op meldingen van burgers en de andere keer signaleer je zelf afwijkingen of overtredingen. Uiteraard zet jij je ook in voor het naleven van de noodverordeningen rondom corona. Altijd bekijk je de situatie vanuit verschillende invalshoeken en lever je maatwerk. Dit doe je met als doel de veiligheid te verhogen en de kwaliteit van de woon-en leefomgeving te verbeteren.

Om de veiligheid van jou en je teamgenoten te garanderen is het goed om te weten dat je in Etten-Leur altijd in koppel werkt. Hierbij houd je elkaar scherp, vul je elkaar aan en leer je van elkaar binnen de bevoegdheden die je als handhaver hebt

Etten- Leur heeft 13 verschillende wijken met een inwoneraantal van 44.124. Het is een typische Brabantse gemeente met een stads karakter, wat het werk dynamisch en afwisselend maakt.

Vereisten

Jij:
Past bij Handhaving Support als je gedreven bent, zelfstandig te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je….

 • Een HTV diploma op zak hebt en/of in het bezit bent van een BOA-getuigschrift;
 • Bij voorkeur vul je dit aan met enkele vak certificaten, zoals RTGB, DHW, biker, etc.;
 • Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien;
 • Beschikbaar bent voor 36 uur per week;
 • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.


Wij:
Bieden jou een prima salaris! Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald. Salarisrange tussen de €2184,- en €3225,- bruto per maand o.b.v. 36 uur.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • Reiskostenvergoeding;
 • Onregelmatigheidstoeslag voor werken in de weekenden, op avonden en op feestdagen;
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrière ladder;
 • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sport abonnement;
 • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur);
 • Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt.


Kom jij werken in Etten-Leur?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel!

Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met onze recruiter. Je kunt haar bereiken op het volgende nummer: Moa den Outer via 06- 82391032. Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl .