Skip to content

BOA Handhaver Openbare Ruimte - Gemeente Groningen

Groningen

Functieomschrijving

Voor de gemeente Groningen zijn wij op zoek naar gedreven handhavers die deel uit willen maken van een dynamisch en gezellig team. Ben jij diegene die met enthousiasme in gesprek gaat met de inwoners en openstaat voor een spannende nieuwe ervaring? We heten je van harte welkom om verder te lezen!


Handhaver Openbare Ruimte

Als handhaver bij de gemeente Groningen ga je aan de slag met de brede handhaving. Dit houdt in dat je op alle aspecten van domein I ingezet wordt. Door jouw aanwezigheid zorg je voor een veiligere leefomgeving. Je houdt je bezig met kleine criminaliteiten, alledaagse ergernissen en andere vormen van overlast en overtredingen. In Groningen zal je in een koppel lopen om de veiligheid van jou en je teamgenoten zoveel mogelijk te waarborgen. Hierbij zullen jullie elkaar scherp houden, aanvullen waar nodig en van elkaar kunnen leren binnen je functie.


Groningen

Of je nu je handen uit de mouwen steekt voor de mensen van vandaag, of nadenkt over het Groningen van morgen, jouw werk doet ertoe. Hier doe je zinvol werk, met zichtbaar resultaat, voor al onze inwoners. Hier gaan we voor een gezonde omgeving om veilig op te groeien. Een sociale en groene plek waar mensen werken, leven en ondernemen. Een gemeente die vooroploopt in duurzame groei. Hier krijg je alle ruimte. Ruimte om jezelf te zijn, om jezelf uit te dagen en om zinvol werk te doen. Dat is niet altijd eenvoudig, maar altijd interessant. Want we doen het voor onze inwoners.

Vereisten

Jij:

Handhaving Support is jou op het lijf geschreven als je van nature zelfstandig en bedachtzaam te werk gaat en daarnaast stevig in je schoenen staat. Bovendien blink je uit in communicatie, servicegerichtheid, besluitvaardigheid en teamwork.

Verder verwachten wij dat je…

* Een HTV diploma op zak hebt en/of in het bezit bent van een BOA-getuigschrift;

* 36 uur per week beschikbaar bent;

* Een VOG kunt verkrijgen;

* Bereid bent onregelmatige diensten te werken en in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.


Wij:

Bieden jou een prima salaris! Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald. Salarisrange vanaf 21 jaar tussen de €2184,- en €3225,- bruto per maand o.b.v. 36 uur.

Daarnaast kan je het volgende van ons verwachten:

* Royale reiskostenvergoeding;

* Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrière ladder;

* Na een vaste periode van detachering treedt je direct in dienst van de gemeente;

* Onregelmatigheidstoeslag voor werken in de weekenden, op avonden en op feestdagen;

* Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt;

* 22 vakantiedagen op basis van een 36-urige werkweek.


Kom jij werken in Groningen?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen of solliciteer je liever via je telefoon? Neem dan contact op met onze recruiter Moa den Outer. Je kunt haar een WhatsApp sturen of mailen naar vacatures@hsup.nl

of