Skip to content

BOA Handhaver Openbare Ruimte - Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht

Functieomschrijving

Wil jij aan de slag in een dorpse en levendige omgeving? Bekijk dan deze vacature.

Voor gemeente Hendrik-Ido-Ambacht zijn wij opzoek naar en enthousiaste handhavers met enige ervaring. Ga jij graag het gesprek aan en zoek jij de verbinding met de burgers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Handhaver Openbare Ruimte

Als handhaver in Hendrik-Ido-Ambacht houd je je bezig met de brede handhaving. Dit houdt in dat je op alle aspecten van domein I ingezet kan worden. De ene keer ga je af op meldingen van burgers en de andere keer signaleer je zelf afwijkingen of overtredingen. Altijd bekijk je de situatie vanuit verschillende invalshoeken en lever je maatwerk. Dit doe je met als doel de veiligheid te verhogen en de kwaliteit van de woon-en leefomgeving te verbeteren. Je werkt in een team 4 collega’s waar de lijntjes kort zijn, je houd elkaar scherp, je vult elkaar aan en leert van elkaar. Hendrik Ido Ambacht ligt tussen verschillende grote steden en heeft ruim 31.000 inwoners. Hierdoor zijn er zowel dorpse als stadse problematiek, maar jij weet je hier uitsteek in te bewegen.

Vereisten

Jij:
Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je….

 • Een HTV diploma op zak hebt en/of in het bezit bent van een BOA-getuigschrift;
 • Bij voorkeur vul je dit aan met enkele vak certificaten, zoals RTGB, DHW, biker, etc;
 • Al wat ervaring hebt opgedaan binnen de brede handhaving;
 • Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien;
 • 36 uur per week beschikbaar bent;
 • Een VOG-P kunt verkrijgen;
 • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.


Wij:

Bieden jou elke maand een prima salaris! Je wordt ingeschaald op basis van kennis, ervaring en leeftijd. Salarisrange is €2184,- en €3225-, bruto per maand (o.b.v. 36 uur).
Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • Onregelmatigheidstoeslag;
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrière ladder;
 • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sport abonnement;
 • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur);
 • Onbeperkte reiskostenvergoeding;
 • Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt.


Even voorstellen:
Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van handhaving in de openbare ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar onze mensen op nummer één staan. Als je bij ons aan het werk gaat kijken we goed naar jou als persoon en helpen je waar nodig bij het verder ontwikkelen in ons vakgebied. Om dit inzichtelijk te maken en te bereiken, hebben wij een carrièreladder ontwikkeld waar je duidelijk kunt terugzien waar jouw groeimogelijkheden liggen.


Kom jij aan de slag in Hendrik-Ido-Ambacht?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan met onze recruiter Moa den Outer op 06-82391032, mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl