Skip to content

BOA Handhaver Openbare Ruimte - Gemeente Oss

Oss

Functieomschrijving

Voor de gemeente Oss, zijn wij op zoek naar enthousiaste handhavers. Ben jij iemand die juist het gesprek wil aangaan met de burger? Lees dan verder!

De gemeente Oss staat landelijk bekend als een gemeente die initiatief beloont en mensen de ruimte geeft om te pionieren. In de stad Oss zelf, maar ook in zijn levendige kernen. Goed om te weten: als gemeente groeien we hard. Dat betekent dat je mag meedenken en meebouwen aan de organisatie. Uiteraard kun je daarbij ook gericht werken aan je persoonlijke ontwikkeling.


Handhaver openbare ruimte

Als handhaver van de openbare ruimte draag je de verantwoordelijkheid voor het handhaven van leefbaarheid en veiligheid in zowel de binnenstad van Oss als in diverse woonwijken en kernen. Je vertegenwoordigt Team Toezicht en Handhaving Openbare Ruimte, waarin je nauw samenwerkt met ongeveer 20 collega's en externe partners zoals de politie. Jouw rol is veelzijdig en omvat diverse taken, zoals het controleren van bewoners en bezoekers op betaald parkeren en vergunningparkeren. Daarnaast zorg je ervoor dat de voorschriften van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens en lokale verordeningen, waaronder de APV en de Afvalstoffenverordening, correct worden nageleefd.

Je houdt toezicht op hangjeugd, handhaaft de Alcoholwet, bent actief als toezichthouder bij evenementen, en voert vuurwerkcontroles uit. In geval van noodsituaties, zoals grote branden of ernstige verkeersongevallen, neem jij de benodigde maatregelen en ondersteun je de hulpdiensten om hun werk effectief te kunnen uitvoeren. Kortom, je draagt aanzienlijk bij aan het bevorderen van een veilige en schone leefomgeving in Oss.


Vereisten

Jij:

Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, daadkrachtig, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je onder andere deze ervaring met je meebrengt…

 • Een afgeronde HTV-opleiding of in bezit van je BOA-getuigschrift;
 • Bij voorkeur vul je dit aan met enkele vak certificaten, zoals RTGB, toezichthouder Alcoholwet, bestuurlijk handhaven, biker, etc;
 • Je kunt een VOG-P overleggen bij indiensttreding;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als in geschrift;
 • Een gezonde fysieke en mentale gezondheid.


Wij:

Bieden jou een prima salaris! Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald.

Salarisrange tussen de €2184,- en €3225,- bruto per maand o.b.v. 36 uur.

Daarnaast kan je het volgende van ons verwachten:

 • Royale reiskostenvergoeding;
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrière ladder;
 • Na een vaste periode van detachering treedt je direct in dienst bij de gemeente;
 • Onregelmatigheidstoeslag voor werken in de weekenden, op avonden en op feestdagen;
 • Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt;
 • 22 vakantiedagen op basis van een 36-urige werkweek.


Kom jij werken in Oss?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen of solliciteer je liever via je telefoon? Neem dan contact op met onze recruiter Moa den Outer. Je kunt haar een WhatsApp sturen of mailen naar vacatures@hsup.nl

of