Skip to content

BOA Handhaver Openbare Ruimte - Gemeente 's-Hertogenbosch

S-Hertogenbosch

Functieomschrijving

Als er iemand weet wat er speelt in de wijken van het kleurrijke en bourgondische ’s-Hertogenbosch, dan ben jij het wel als handhaver. Jij ziet toe op een veilige en leefbare gemeente. Extra interessant aan jouw werk? De breedte van je takenpakket – je controleert óók in de horeca – en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen met taakaccenten.


Dit ga je doen als handhaver openbare ruimte

Fijn wonen, zonder kleine ergernissen, dat zorgt voor een veilige en leefbare omgeving. Daar ben jij samen met het team verantwoordelijk voor. Jij bent de schakel en weet wat er nodig is om tot duurzame oplossingen te komen. Veel is op te lossen met een goed gesprek. Werkt dat niet? Dan treed je op.

Je hebt ruime ervaring in de brede handhaving. En weet daardoor precies hoe je moet samenwerken met je directe collega’s en ketenpartners zoals de politie en wijkmanagers. Je handhaaft breed met uitzondering van parkeerhandhaving*. Daarbij richt je je op de leefbaarheid in de stad, dorpen of het buitengebied. Daarnaast pak je ook andere werkzaamheden op tijdens horecadiensten, evenementen en/of in een van de volgende taakaccenten: wijk, jeugd, afval, verkeer, water, Alcoholwet en bijzondere wetten. Aan diversiteit geen gebrek.

In deze functie beweeg je op het ritme van onze levendige stad en dat betekent dat je onregelmatige diensten draait. Benieuwd naar jouw werk in de praktijk? Bekijk de video.

*Handhaving fiscaal, blauwe zone, vergunninghouders wordt uitgevoerd door een externe partij.


Bekijk dan deze video:


Hier ga je werken
Jouw thuisbasis is Bureau Toezicht en Handhaving Openbare Ruimte: een fijne club van ongeveer 40 handhavers – zowel mannen als vrouwen met uiteenlopende leeftijden en achtergronden – met wie je de uitdaging aangaat voor een veilig en leefbaar ’s-Hertogenbosch. Onze fijne sfeer valt je gegarandeerd meteen op: we staan allemaal voor elkaar klaar en waarderen nieuwe ideeën. Voortdurende ontwikkeling vinden we belangrijk! Als gemeente lopen we voorop in het toezicht en de handhaving. Zo deden we als eerste in Nederland een positieve aanvraag voor de wapenstok en investeren we volop in wijk- en jeugdgericht werken.

Vereisten

Hier kun je op rekenen

Een uitdagende functie in een prettige werkomgeving waarin open en direct communiceren, resultaat- en klantgerichtheid belangrijk zijn. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf zowel op professioneel vlak als persoonlijk vlak te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met een breed opleidingstraject. Zo kun je cursussen volgen als IBT/RTGB, REVI, bhv/first responder en PHB. Maar ook een bike-training, rijopleiding en specialisaties tot verkeersregelaar, wijkhandhaver en jeugdboa.


Dit bieden wij:

  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.184,- en € 3.612,- op basis van een 36-urige werkweek (schaal 7),afhankelijk van opleiding en ervaring. In uitzonderlijke gevallen is uitloopschaal 8 bespreekbaar;
  • 26 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) met de mogelijkheid om meer uren per week te werken en zo extra verlof te sparen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Onregelmatigheidstoeslag op weekenden, avonden en feestdagen;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • Een tijdelijk contract via Handhaving Support. Bij goed functioneren krijg je daarna een arbeidsovereenkomst bij de gemeente ‘s-Hertogenbosch.


Dit ben jij

In ons team is samenwerken belangrijk. We maken pittige en ongewone situaties mee waarin we op elkaar moeten kunnen bouwen. Met elkaar zorgen we voor een veilige werkomgeving. Jij bent zelfverzekerd en bent niet bang om jezelf te laten zien. Je weet te relativeren en te nuanceren en je kunt goed schakelen tussen diverse belangen en doelen.

Verder heb je:

  • Een afgeronde MBO-3 opleiding aangevuld met het diploma van Buitengewoon Opsporingsambtenaar of een afgeronde HTV-opleiding;
  • Bij voorkeur (enige) ervaring in het handhavingsdomein;
  • Rijbewijs B;
  • En beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en beheers je de Nederlandse taal goed.


Maak het waar bij gemeente ’s-Hertogenbosch

Wil jij als BOA Handhaver Openbare Ruimte een belangrijke rol spelen bij gemeente ’s-Hertogenbosch?

Reageer dan direct en stuur je motivatie en cv naar ons via vacatures@hsup.nl. Contactpersoon bij Handhaving Support is Moa den Outer, tel. 06- 82391032.