Skip to content

BOA Handhaver Openbare Ruimte - Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Utrechtse Heuvelrug

Functieomschrijving

Voor de prachtige, groene gemeente Utrechtse Heuvelrug met veel recreatieve bezoekers en bewoners, zijn wij op zoek naar een enthousiaste zelfstandige handhaver. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging? Lees dan snel verder om te kijken of deze functie iets voor jou is!

Als handhaver binnen de gemeente Utrechtse Heuvelrug houd jij je bezig met de brede handhaving. Dit betekent dat je op alle aspecten van domein I ingezet kan worden. Zo signaleer je de ene keer afwijkingen en overtredingen en de andere keer ga je af op meldingen van burgers. Altijd bekijk je de situaties vanuit verschillende invalshoeken en lever je maatwerk. Dit doe je met als doel om de veiligheid te verhogen en de kwaliteit van de woon- en leefomgeving te verbeteren. De Utrechtse Heuvelrug is een gemeente in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Utrecht, die een groot deel van de gelijknamige Heuvelrug omvat. De gemeente is per 1 januari 2006 ontstaan door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum en Maarn.


Vereisten

Jij:

Jij bent een zelfstandige handhaver die stevig in zijn schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, daadkrachtig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je…

  • Een HTV diploma op zak hebt en/of in het bezit bent van een BOA-getuigschrift;
  • 36 uur per week beschikbaar bent;
  • Een VOG kunt verkrijgen;
  • Bereid bent onregelmatige diensten te werken en in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.


Wij:

Bieden jou een prima salaris! Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald. Salarisrange tussen de €2184,- en €3225,- bruto per maand o.b.v. 36 uur.

Daarnaast kan je het volgende van ons verwachten:

  • Royale reiskostenvergoeding;
  • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrière ladder;
  • Onregelmatigheidstoeslag voor werken in de weekenden, op avonden en op feestdagen;
  • Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt;
  • 22 vakantiedagen op basis van een 36-urige werkweek.


Kom jij werken in de Utrechtse Heuvelrug?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel!

Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met onze recruiter. Je kunt haar bereiken op het volgende nummer: Moa den Outer via 06- 82391032. Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl .