Skip to content

BOA Handhaver Openbare Ruimte - Regio Schouwen-Duiveland

Zierikzee

Functieomschrijving

Heb jij interesse in de wereld van de handhaving? Dan is dit jouw kans! Voor de regio Schouwen-Duiveland zijn wij op zoek naar zowel parkeercontroleurs als integraal handhavers. Binnen deze functie is het belangrijk om flexibel te zijn. Zo is je werkrooster elke week weer anders. Heeft dit jou interesse gewekt? Lees dan snel verder!


Handhaver Openbare Ruimte

Als handhaver Openbare Ruimte houd je je bezig met de brede handhaving. Dit houdt in dat je op alle aspecten van domein I ingezet kan worden. De ene keer ga je af op meldingen van burgers en de andere keer signaleer je zelf afwijkingen of overtredingen. Altijd bekijk je de situatie vanuit verschillende invalshoeken en lever je maatwerk. Dit doe je met als doel de leefbaarheid en veiligheid te verhogen en de kwaliteit van de woon-en leefomgeving te verbeteren.

Daarnaast vervul je de rol van gastheer/vrouw binnen de regio Schouwen-Duiveland en ben je het eerste aanspreekpunt van burgers.

Omdat er voor de handhaving een samenwerking bestaat tussen de verschillende gemeentes in Zeeland, kan het dus voorkomen dat je in wisselende gemeentes aan het werk gaat. Nog meer diversiteit in je werk dus!


Vereisten

Jij:
Past bij de regio Schouwen-Duiveland en Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je….

 • In het bezit bent van je BOA-getuigschrift en/of HTV diploma.
 • Bij voorkeur vul je dit aan met enkele vak certificaten, zoals RTGB, toezichthouder Alcoholwet, bestuurlijk handhaven, biker, etc;
 • Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien;
 • 36 uur per week beschikbaar bent;
 • Een VOG-P kunt verkrijgen;
 • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.


Wij:

Bieden jou elke maand een prima salaris! Je wordt ingeschaald op basis van kennis, ervaring en leeftijd. Vanaf 21 jaar tussen de €2184,- en €3225,- bruto per maand o.b.v. 36 uur.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • Je woont binnen een straal 50 km en alle reiskosten worden vergoed.
 • Veel ondersteuning en betrokkenheid vanuit Handhaving Support voor jou. Zowel in het werk als privé.
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei binnen de gemeente en middels onze carrière ladder;
 • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sport abonnement;
 • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur);


Even voorstellen:
Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van handhaving in de openbare ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar onze mensen op nummer één staan. Als je bij ons aan het werk gaat kijken we goed naar jou als persoon en helpen je waar nodig bij het verder ontwikkelen in ons vakgebied. Om dit inzichtelijk te maken en te bereiken, hebben wij een carrièreladder ontwikkeld waar je duidelijk kunt terugzien waar jouw groeimogelijkheden liggen.


Ga jij aan de slag in Regio Schouwen-Duiveland?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen of solliciteer je liever via je telefoon? Neem dan contact op met onze recruiter Moa den Outer. Je kunt haar een WhatsApp sturen of mailen naar vacatures@hsup.nl
of