Boa opleiding

Functieomschrijving

Heb jij altijd al een bijdrage willen leveren aan de leefbaarheid en veiligheid in jouw omgeving? Zie jij jezelf niet in een 9 tot 5 kantoorbaan, maar ben jij liever buiten en werk je graag op flexibele tijden? Ben jij van nature iemand die zowel dienstverlenend als oplossingsgericht te werk gaat en daarbij stevig in zijn schoenen staat? Indien het antwoord driemaal “ja” is, lees dan vooral verder!

Wij zoeken: handhavers in opleiding

Handhaving Support biedt de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding BOA Basisbekwaamheid ( circa 3 maanden) en daarna diverse vervolg cursussen zoals DHW, RTGB, Biker etc. Het einddoel is dat je op alle aspecten van domein I in kan worden gezet en dat je via Handhaving Support aan je carrière binnen dit vakgebied kunt beginnen. Het betreft een investering die wij graag doen voor iemand die leergierig is, plezier heeft in het contact met mensen en er voldoening uit haalt om een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid binnen de gemeente. Als BOA krijg je diverse bevoegdheden en leg je een ambtseed af. Het is dan ook belangrijk dat je goed om kunt gaan met deze bevoegdheden en integriteit hoog in het vaandel hebt staan.

Functievereisten

Jij:
Om in aanmerking te komen voor het opleidingstraject zal er door middel van een of meerdere kennismakingsgesprekken en het afleggen van een assessment het volgende worden getoetst: je staat sterk in je schoenen, bent communicatief onderlegd en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent dienstverlenend, besluitvaardig, resultaatgericht en initiatiefrijk.

Verder verwachten wij dat je….

 • Beschikt over MBO werk- en denkniveau
 • Affiniteit hebt met het vakgebied van de handhaver
 • Beschikt over een goede mentale en fysieke conditie
 • Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien
 • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer
 • Bent woonachtig in regio Zeeland of of Zuidwest Noord-Brabant 

Wij:
Bieden jou de mogelijkheid tot het behalen van je BOA getuigschrift en diverse vervolg certificaten zodat je kunt blijven ontwikkelen en groeien in je functie.

Daarnaast kun je het volgende van ons verwachten;

 • Afhankelijk van de mogelijkheden, ga je tijdens of uiterlijk na het afronden van de opleiding aan de slag als Handhaver op detacheringsbasis.
 • Naast een passend startsalaris krijg je ook onregelmatigheidstoeslag
 • Wij vergoeden maandelijks een vast bedrag t.b.v. jouw sportabonnement
 • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur door (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur)
 • De mogelijkheid om na een periode van detachering vast in dienst te treden bij Handhaving Support of bij één van onze opdrachtgevers.

Even voorstellen;
Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van handhaving in de Openbare Ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar onze mensen op nummer één staan. Als je bij ons aan het werk gaat kijken we goed naar jou als persoon en achtergrond en helpen je waar nodig bij het verder ontwikkelen in ons vakgebied. Je kan bij ons starten en doorgroeien naar verschillende functies binnen het domein leefbaarheid en veiligheid.

Ik grijp deze kans!
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Onder het genot van een kop koffie of thee (uiteraard met in achtneming omtrent de corona maatregelen) maken wij graag kennis met je. Heb je vragen die je direct wilt stellen? Bel/WhatsApp dan met een van onze recruiters: Simone Aalbers 06-82391032 of Myrthe Leenders 06-82535026.  Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl.