Skip to content

BOA Parkeercontroleur - Gemeente Dordrecht

Dordrecht

Functieomschrijving

Wil jij aan de slag als parkeercontroleur? Dan is dit jouw kans! Voor de gemeente Dordrecht zijn wij op zoek naar parkeercontroleurs die deel uit willen maken van dit leuke team. Na één jaar treed je in dienst bij de gemeente. Ben jij klaar voor nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!
Parkeercontroleur
Als parkeercontroleur houd jij je bezig met toezicht op en handhaving van het parkeerbeleid. Je gaat te voet of per fiets door de stad en registreert overtredingen op het gebied van betaald parkeren. Heeft de parkeerapparatuur storing? Dan meld je dat op de juiste afdeling. Daarnaast vervul je de rol van gastheer/vrouw binnen de gemeente Dordrecht en ben je het eerste aanspreekpunt van bewoners, ondernemers en bezoekers van de gemeente Dordrecht. Naast dat Dordrecht de oudste stad van Holland, is wat te zien is in de historische binnenstad. Heeft het ook veel evenementen en bezoekers, waardoor er altijd wat te beleven valt. Het team kan omschreven worden als hecht, enthousiast en gedreven. Je hebt ook de mogelijkheid om door te groeien naar het team van de brede handhaving van de gemeente Dordrecht.

Vereisten

Jij:
Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je….

 • In het bezit bent van je HTV diploma en/of BOA-getuigschrift;
 • Bij voorkeur vul je dit aan met enkele vak certificaten, zoals RTGB, toezichthouder Alcoholwet, bestuurlijk handhaven, biker, etc;
 • 36 uur per week beschikbaar bent;
 • Een VOG-P kunt verkrijgen;
 • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.


Wij:

Bieden jou elke maand een prima salaris! Je wordt ingeschaald op basis van kennis, ervaring en leeftijd. Vanaf 21 jaar zal dit tussen de €2184,- en €3018-, bruto per maand (o.b.v. 36 uur).
Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • Bij goed functioneren kan je na één jaar in dienst te treden bij de gemeente met een onbepaalde tijd contract.
 • Je woont binnen een straal 50 km en alle reiskosten worden vergoedt.
 • Veel ondersteuning en betrokkenheid vanuit Handhaving Support voor jou. Zowel in het werk als privé.
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei binnen de gemeente en middels onze carrière ladder;
 • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sport abonnement;
 • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur);


Even voorstellen:
Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van handhaving in de openbare ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar onze mensen op nummer één staan. Als je bij ons aan het werk gaat kijken we goed naar jou als persoon en helpen je waar nodig bij het verder ontwikkelen in ons vakgebied. Om dit inzichtelijk te maken en te bereiken, hebben wij een carrière ladder ontwikkeld waar je duidelijk kunt terugzien waar jouw groeimogelijkheden liggen.


Ga jij aan de slag in Dordrecht?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan met onze recruiter Moa den Outer op 06-82391032, mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl