Skip to content

BOA Toezichthouder - Gemeente Gouda

Gouda

Functieomschrijving

Voor de gemeente Gouda zijn wij op zoek naar een toezichthouder voor 24 uur per week. Ben jij administratief vaardig en is het schrijven van rapportages helemaal jou ding? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Dit is jouw kans om bij te dragen aan het bevorderen van de leefbaarheid in de openbare ruimte.

Toezichthouder

Als Toezichthouder werk je in de wijk mee met de collega gastheer/gastvrouw, toezichthouders en BOA’s. Jij zal er aan bijdrage dat de burgers geen ongewenste reclame en/of folders krijgen. Ook zal je toezichthouden op een leefbare en schone omgeving.

Je onderhoud contacten met de burgers, je gaat met ze in gesprek, geeft voorlichting en informatie. Je ziet er op toe dat wetgeving, waaronder de algemene plaatselijke verordening (APV) in de openbare ruimte wordt nageleefd. Je bent onderdeel van het team Toezicht en Handhaving. Het team bestaat uit toezichthouders en handhavers die verantwoordelijk zijn voor de leefbaarheid binnen de gemeente Gouda

Vereisten

Jij:
Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Verder verwachten wij dat je…

- Bij voorkeur een HTV diploma op zak hebt en/of in het bezit bent van een BOA-getuigschrift;

- Een VOG verklaring kunt overleggen;

- Bereid bent om onregelmatige diensten te werken;

- Bij voorkeur in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.


Wij:
Bieden jou elke maand een prima salaris! Vanaf 21 jaar zal dit tussen € 14,00 en € 16,00 euro per uur zijn als startsalaris afhankelijk van ervaring en leeftijd.
Daarnaast kun je het volgende van ons verwachten:

- Onregelmatigheidstoeslag voor in de weekenden;

- Ongelimiteerde reiskostenvergoeding;

- Ruimte voor ontwikkeling en groei middels diverse vakgerichte opleidingen;

- Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sport abonnement.
- 22 vakantiedagen op basis van 36 uur (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur)

Even kennismaken

Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van handhaving in de openbare ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar mensen op nummer één staan. Als je bij ons aan het werk gaat kijken we goed naar jou als persoon en helpen je waar nodig bij het verder ontwikkelen in ons vakgebied.Ik wil deze baan

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met onze recruiter Moa den Outer op 06-82391032.

Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl