Skip to content

BOA Toezichthouder - Waardlanden

Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden en Vijfheerenlanden.

Functieomschrijving

Voor de afvalstoffendienst Waardlanden zijn wij op zoek naar ervaren toezichthouders. Jij zal vooral overdag te werk gaan. Ben jij communicatief vaardig en is het informeren van mensen helemaal jouw ding? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Dit is jouw kans om bij te dragen aan het bevorderen van een leefbare en schone omgeving voor de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden en Vijfheerenlanden.

Toezichthouder

Als Toezichthouder van Waardlanden werk je in de bovengenoemde gemeentes. Jij geeft voorlichtingen aan bewoners, ondernemers en woningbouwstichtingen. Je woont bewonersbijeenkomsten bij, je bent een aanspreekpunt, ondersteund bij het oplossen van problemen en controleert plaatsingen en dumpingen van afval in de verschillende gemeenten. Jij draagt bij aan een leefbare en schone omgeving.

Je ziet erop toe dat wetgeving, waaronder de algemene plaatselijke verordening (APV), in de openbare ruimte wordt nageleefd.


Waardlanden

Waardlanden verzorgt de afval- en grondstoffeninzameling voor de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden en Vijfheerenlanden. Gedreven en met trots zetten ze elke dag hun kennis en expertise in voor een schone omgeving. Ze leveren goede service en helpen graag. Met vakmanschap zijn ze zichtbaar in verschillende buurten. Samen met inwoners, overheid en organisaties bedenken ze een duurzame en slimme diensten en oplossingen. Ze inspireren door samen te werken, kennisdeling én geven het afvalvrije voorbeeld. Zo dragen ze bij aan een duurzame samenleving, waar iedereen prettig leeft en waar afval niet meer bestaat. Met elkaar én voor elkaar.

Vereisten

Jij:

Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je…

* Bij voorkeur je HTV-diploma op zak hebt en/of in het bezit bent van een BOA-getuigschrift;

* 36 uur per week beschikbaar bent;

* Een VOG kunt verkrijgen;

* In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.


Wij:

Bieden jou een prima salaris! Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald.

De salarisrange ligt tussen de €2184,- en €3225,- bruto per maand o.b.v. 36 uur.

Daarnaast kan je het volgende van ons verwachten:

* Royale reiskostenvergoeding;

* Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrière ladder;

* Na een vaste periode van detachering is de mogelijkheid er om  direct in dienst te treden van de gemeente;

* Onregelmatigheidstoeslag voor werken in de weekenden en op feestdagen;

* Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt;

* 22 vakantiedagen op basis van een 36-urige werkweek.


Kom jij werken bij Waardlanden?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met onze recruiter Moa den Outer op 06-82391032.

Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl