Skip to content

Ervaren BOA Handhaver Openbare Ruimte - Gemeente Amersfoort

Amersfoort

Functieomschrijving

Voor de gemeente Amersfoort zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste handhaver. Ben jij op zoek naar een leuk team en breed takenpakket ? Dan is dit wellicht jouw nieuwe uitdaging!


Als handhaver binnen de gemeente Amersfoort houd je je bezig met de brede handhaving. Dit houdt in dat je op alle aspecten van domein I ingezet kan worden. De ene keer ga je af op meldingen van burgers en de andere keer signaleer je zelf afwijkingen of overtredingen. Uiteraard zet jij je ook in opdat de regels van de noodverordeningen rondom corona worden nageleefd. Altijd bekijk je de situatie vanuit verschillende invalshoeken en lever je maatwerk. Dit doe je met als doel de veiligheid te verhogen en de kwaliteit van de woon-en leefomgeving te verbeteren.

Om de veiligheid van jou en je teamgenoten te garanderen is het goed om te weten dat je in Amersfoort altijd in koppel werkt. Hierbij houd je elkaar scherp, vul je elkaar aan en leer je van elkaar binnen de bevoegdheden die je als handhaver hebt.

Vereisten

Jij:

Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je…

  • Een HTV diploma op zak hebt en/of in het bezit bent van een BOA-getuigschrift;
  • 36 uur per week beschikbaar bent;
  • Een VOG kunt verkrijgen;
  • Bereid bent onregelmatige diensten te werken en in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.


Wij:

Bieden jou een prima salaris! Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald. Salarisrange tussen de €2184,- en €3225,- bruto per maand o.b.v. 36 uur.

Daarnaast kan je het volgende van ons verwachten:

  • Royale reiskostenvergoeding;
  • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrière ladder;
  • Onregelmatigheidstoeslag voor werken in de weekenden, op avonden en op feestdagen;
  • Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt;
  • 22 vakantiedagen op basis van een 36-urige werkweek.


Kom jij werken in Amersfoort?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met onze recruiter Moa den Outer op 06-82391032.

Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl