Handhaver domein 4

Functieomschrijving

Voor een cluster aan gemeentes in de omgeving van Boxmeer (Oost-Brabant) zijn wij op zoek naar een enthousiast en zelfstandig Handhaver Openbaar Vervoer. Ben jij op zoek naar een echte uitdaging en klaar om het huidige team te ondersteunen bij o.a. een doelgericht project om de leefbaarheid in deze omgeving te verbeteren? Reageer dan snel!


Handhaver Openbaar Vervoer (domein IV)

Als handhaver OV houd jij toezicht en ben jij verantwoordelijk voor de handhaving van de wet- en regelgeving van de gemeente in en rondom het openbaar vervoer. In deze functie zul je veel samenwerken met de handhaving openbare ruimte (domein I) om o.a. de overlast op en rondom diverse trein- en busstations te verminderen. Uiteraard zet jij je ook in opdat de regels van de noodverordeningen rondom corona worden nageleefd. Omdat jij als handhaver in het openbaar vervoer optreedt, zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Wanneer er overlast is, gebruik jij jouw bevoegdheden om het probleem aan te pakken.

Om de veiligheid van jou en je teamgenoten te garanderen is het goed om te weten dat je in deze gemeente altijd in koppel werkt. In dit geval is dat met iemand die bevoegdheden heeft binnen domein I. Hierbij houd je elkaar scherp, vul je elkaar aan en leer je van elkaar binnen de bevoegdheden die je als handhaver hebt.

Functievereisten

Jij:
Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je….

 • Een HTV diploma op zak hebt en/of in het bezit bent van een BOA-getuigschrift domein IV
 • Bij voorkeur vul je dit aan met enkele vak certificaten
 • Beschikt over een goede mentale en fysieke conditie
 • Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien
 • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer
Wij:
Bieden jou elke maand een prima salaris! Je wordt ingeschaald op basis van kennis, ervaring en leeftijd. Vanaf 21 jaar zal dit tussen de €2184,00 en € 3225,00 bruto bruto per maand zijn.

Daarnaast kun je het volgende van ons verwachten;
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrière ladder
 • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sport abonnement
 • Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt en regelmatige aanwezigheid op de werkvloer.
 • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur)
 • Mogelijkheid om na een periode van detachering vast in dienst te treden bij Handhaving Support of bij één van onze opdrachtgevers

Even voorstellen:
Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van handhaving. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar onze mensen op nummer één staan. Als je bij ons aan het werk gaat kijken we goed naar jou als persoon en helpen je waar nodig bij het verder ontwikkelen in ons vakgebied.

Ik wil deze baan!
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Onder het genot van een digitale kop koffie of thee maken wij graag kennis met je. Heb je nu al vragen die je direct wil stellen? Bel/WhatsApp dan met onze recruiter Myrthe Leenders via 0682535026. Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl.