Handhaver Openbare Ruimte - Dordrecht

Functieomschrijving

Voor gemeente Dordrecht zijn wij voor diverse rollen op zoek naar versterking! Zo zoeken wij enthousiaste handhavers, parkeercontroleurs en medewerkers CTR die zich willen toevoegen aan het team. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de handhaving in een team dat volop in ontwikkeling is? Lees dan snel verder!

Handhaver Openbare Ruimte

Als handhaver binnen de gemeente Dordrecht houd je je bezig met de brede handhaving. Dit houdt in dat je op alle aspecten van domein I ingezet kan worden. De ene keer ga je af op meldingen van burgers en de andere keer signaleer je zelf afwijkingen of overtredingen. Uiteraard zet jij je ook in voor het naleven van de noodverordeningen rondom corona. Altijd bekijk je de situatie vanuit verschillende invalshoeken en lever je maatwerk. Dit doe je met als doel de veiligheid te verhogen en de kwaliteit van de woon-en leefomgeving te verbeteren. Om de veiligheid van jou en je teamgenoten te garanderen is het goed om te weten dat je in Dordrecht altijd in koppel werkt. Hierbij houd je elkaar scherp, vul je elkaar aan en leer je van elkaar binnen de bevoegdheden die je als handhaver hebt.


Parkeercontroleur/Medewerker CTR
Als parkeercontroleur houd jij je bezig met toezicht op en handhaving van het parkeerbeleid. Je gaat te voet of per fiets door de stad en registreert overtredingen op het gebied van betaald parkeren. Heeft de parkeerapparatuur storing? Dan meld je dat op de juiste afdeling. Daarnaast vervul je de rol van gastheer/vrouw binnen de gemeente Dordrecht en ben je het eerste aanspreekpunt van burgers. Je wisselt deze rol af met werkzaamheden op het gebied van cameratoezicht. Je houdt digitaal toezicht vanuit de meldkamer en observeert op afstand. Je deelt jouw waarnemingen direct met de wachtcommandant van de politie en met je collega's op de afdeling. 

Functievereisten

Jij:
Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je….

  • Een BOA-getuigschrift hebt of bereid bent deze te halen. 
  • Bij voorkeur vul je dit aan met enkele vak certificaten, zoals RTGB, DHW, biker, etc.
  • Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien
  • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer

Wij:
Bieden jou elke maand een prima salaris! Je wordt ingeschaald op basis van kennis, ervaring en leeftijd. 

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

  • Onregelmatigheidstoeslag
  • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrièreladder
  • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sportabonnement
  • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur)
  • Mogelijkheid om na een periode van detachering vast in dienst te treden bij Handhaving Support of bij één van onze opdrachtgevers

Even voorstellen:
Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van handhaving in de openbare ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar onze mensen op nummer één staan. Als je bij ons aan het werk gaat kijken we goed naar jou als persoon en helpen je waar nodig bij het verder ontwikkelen in ons vakgebied. Om dit inzichtelijk te maken en te bereiken, hebben wij een carrièreladder ontwikkeld waar je duidelijk kunt terugzien waar jouw groeimogelijkheden liggen.

Ik wil deze baan!
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Onder het genot van een kop koffie of thee maken wij graag kennis met je. Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met één van onze recruiters. Je kunt hen bereiken op de volgende nummers: Myrthe Leenders via 06-82535026 of Moa den outer via 06-82391032. Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl .