Handhaver Openbare Ruimte - Gemeente Haarlem

Functieomschrijving

Voor de gezellige en historische gemeente Haarlem met zijn karakteristieke stadscentrum en veel (dag) toeristen in het hoogseizoen, zijn wij op zoek naar een zelfstandige en gedreven handhaver. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk jij graag in een grote stad? Lees dan snel verder om te kijken of deze functie bij jou past!

Handhaver Openbare Ruimte – Gemeente Haarlem

Als handhaver binnen de gemeente Haarlem houd jij je bezig met de brede handhaving. Dit betekent dat je op alle aspecten van domein I ingezet kan worden. Zo signaleer je de ene keer afwijkingen en overtredingen en de andere keer ga je af op meldingen van burgers. Uiteraard zet jij je ook in opdat de regels van de noodverordeningen rondom corona worden nageleefd. Altijd bekijk je de situaties vanuit verschillende invalshoeken en lever je maatwerk. Dit doe je met als doel om de veiligheid te verhogen en de kwaliteit van de woon- en leefomgeving te verbeteren.

Functievereisten

Jij:
Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je…

  • Een HTV diploma op zak hebt en/of in het bezit bent van een BOA-getuigschrift.
  • Bij voorkeur heb je dit aangevuld met aanvullende certificaten zoals RTGB, DHW en/of Biker
  • Al enige ervaring hebt in de brede handhaving
  • Bereid bent onregelmatige diensten te werken en in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.

Wij:
Bieden jou een prima salaris! Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald. Vanaf 21 jaar zal dit tussen de € 1.777,00 en 2.918,00 bruto per maand zijn.

Daarnaast kan je het volgende van ons verwachten:

  • Onregelmatigheidstoeslag voor werken in de weekenden, op avonden en op feestdagen
  • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrière ladder.
  • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sportabonnement
  • · 22 vakantiedagen o.b.v. 36 uur (omgerekend is dat 25 dagen o.b.v. 40 uur)
  • Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt
  • Reiskostenvergoeding


Even voorstellen:

Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van Handhaving in de Openbare Ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar onze mensen altijd op nummer één staan. Als je bij ons in dienst komt kijken we altijd goed naar jou als persoon en helpen we je waar nodig bij het verder ontwikkelen binnen ons vakgebied.

Ik wil deze baan!
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met één van onze recruiters Myrthe Leenders op 06-82535026 of Moa den Outer op 06-82391032. Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl