Handhaver Openbare Ruimte - Gemeente Hellevoetsluis

Functieomschrijving

Wil jij werken in een stad die een schitterende ligging heeft aan het Haringvliet en een belangrijke rol gespeeld in het verloop van de geschiedenis voor Hellevoetsluis? Naast de moderne jachthavens is er de historische vestingshaven met musea, verdedigingswerken en gezellige restaurants, terrassen aan het water en uitgaansmogelijkheden. Zie jij jezelf Handhaver werken of groeien tot een ervaren kracht in deze gemeente?

Voor de gemeente Hellevoetsluis zijn wij op zoek naar een allround Handhaver, heb jij die actieve werkhouding en een volwassen uitstraling? Ben jij gemotiveerd en in staat om goede rapporten te schrijven? Dan zoeken wij jou! 

Functievereisten

Jij:
Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je….

  • Een HTV diploma op zak hebt en/of in het bezit bent van een BOA-getuigschrift
  • Bij voorkeur vul je dit aan met enkele vak certificaten, zoals RTGB, DHW, biker, etc.
  • Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien
  • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer

Wij:
Bieden jou elke maand een prima salaris! Je wordt ingeschaald op basis van kennis, ervaring en leeftijd. Vanaf 21 jaar zal dit tussen de €1.779,00 en €2.921,00 bruto per maand zijn.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

  • Onregelmatigheidstoeslag
  • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrièreladder
  • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sportabonnement
  • Bieden verschillende trainingen aan in o.a. communicatie (rapporten schrijven)
  • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur)
  • Mogelijkheid om na een periode van detachering vast in dienst te treden bij Handhaving Support of bij één van onze opdrachtgevers

Even voorstellen:
Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van handhaving in de openbare ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar onze mensen op nummer één staan. Als je bij ons aan het werk gaat kijken we goed naar jou als persoon en helpen je waar nodig bij het verder ontwikkelen in ons vakgebied. Om dit inzichtelijk te maken en te bereiken, hebben wij een carrièreladder ontwikkeld waar je duidelijk kunt terugzien waar jouw groeimogelijkheden liggen.

Ik wil deze baan!
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Onder het genot van een kop koffie of thee maken wij graag kennis met je. Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met één van onze recruiters. Je kunt hen bereiken op de volgende nummers: Myrthe Leenders via 06-82535026 of Simone Aalbers via 06-82391032. Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl .