Handhaver Openbare Ruimte - Gemeente 's-Hertogenbosch

Functieomschrijving

Gemeente ‘s-Hertogenbosch, de stad met bijna 75.000 huishoudens, een bourgondisch centrum dat bruist en leeft. In deze stad is er altijd wel iets te doen en om die reden zijn wij op zoek naar enthousiaste, zelfstandige aanpakkende handhavers die het team komen versterken. Ben jij de open,  daadkrachtige boa reageer dan snel!

Als handhaver binnen de levendige gemeente ‘s-Hertogenbosch, zoeken wij jou met levenservaring, want die ervaring willen wij inzetten in de wijk. Dit houdt in dat je op alle aspecten van domein I ingezet kan worden. De ene keer ga je af op meldingen van burgers en de andere keer signaleer je zelf afwijkingen of overtredingen. Uiteraard zet jij je ook in voor het naleven van de noodverordeningen rondom corona. Altijd bekijk je de situatie vanuit verschillende invalshoeken en lever je maatwerk. Dit doe je met als doel de veiligheid te verhogen en de kwaliteit van de woon-en leefomgeving te verbeteren.

Om de veiligheid van jou en je teamgenoten te garanderen is het goed om te weten dat je in Den Bosch altijd in koppel werkt. Hierbij houd je elkaar scherp, vul je elkaar aan en leer je van elkaar binnen de bevoegdheden die je als handhaver hebt.

Functievereisten

Jij:
Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Wij hebben uiteraard een verwachting, want jij: 

 • Hebt een HTV diploma op zak hebt en/of in het bezit bent van een BOA-getuigschrift
 • Hebt voorkeur vul je dit aan met enkele vak certificaten, zoals RTGB, DHW, biker, etc.
 • Bent bereid bent om onregelmatige diensten te draaien
 • Bent in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer
 • Bent of denkt ervaren genoeg te zijn om de straat op te kunnen in 's-Hertogenbosch
 • Solliciteert bij ons met een mooie uitgebreide motivatiebrief 

Wij:
Bieden jou elke maand een prima salaris! Je wordt ingeschaald op basis van kennis, ervaring en leeftijd. Vanaf 21 jaar zal dit tussen de €1.779,00 en €2.921,00 bruto per maand zijn.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • Keren onregelmatigheidstoeslag uit
 • Geven een contract voor de duur van 12 maanden
 • Bieden je ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrière ladder
 • Kunnen je laten doorgroeimogelijkheden tot jeugd-boa
 • Geven je maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sport abonnement
 • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur)
 • Bieden je de mogelijkheid om na een periode van detachering vast in dienst te treden bij Handhaving Support of bij één van onze opdrachtgevers
 • Verzorgen kleding en schoenen

Even voorstellen:
Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van handhaving in de openbare ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar onze mensen op nummer één staan. Als je bij ons aan het werk gaat kijken we goed naar jou als persoon en helpen je waar nodig bij het verder ontwikkelen in ons vakgebied. Om dit inzichtelijk te maken en te bereiken, hebben wij een carrière ladder ontwikkeld waar je duidelijk kunt terugzien waar jouw groeimogelijkheden liggen.

Ik wil deze baan!
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Onder het genot van een kop koffie of thee maken wij graag kennis met je. Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met één van onze recruiters. Je kunt hen bereiken op de volgende nummers: Simone Aalbers via 06-82391032 of Jorg Gertsen 06-82453196. Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl .