Handhaver Openbare Ruimte - Gemeente 's-Hertogenbosch

Functieomschrijving

Wat ga je doen

In ’s-Hertogenbosch voelen wij goed aan wat nodig is. Wij zorgen ervoor dat de leefbaarheid voor onze inwoners en ondernemers verbetert en verhelpen onveilige of ongewenste situaties. Dat doen we iedere dag, ook tijdens demonstraties, horeca-avonden en evenementen. Wij weten wat er speelt, we kijken naar de oorzaken en begrijpen de gevolgen daarvan. Zo kijken we verder dan de overtreding. En weten wanneer het uitschrijven van een bekeuring niet de oplossing is.

Dat doen we niet alleen! Samen met partners zoals politie, jongerenwerkers, wijkmanagers, inwoners en ondernemers werken we aan een veilige en leefbare omgeving.

Wil jij werken in een gemeente met een bruisende binnenstad, een diversiteit aan woonwijken, kernen en dorpen? Waar hectische en rustige momenten afwisselen? Kun jij je vinden in onze aanpak? Sta jij stevig in je schoenen wanneer dat nodig is? Maar zie jij ook op tijd dat een verhaal twee kanten heeft? Solliciteer dan direct.


Het team

In het team is samenwerken belangrijk. Ze maken pittige en ongewone situaties mee waarin ze op elkaar moeten kunnen bouwen. Met elkaar zorgen ze voor een veilige werkomgeving. Daarvoor zijn de juiste opleidingen, goede communicatie en flexibiliteit heel belangrijk.

In het team Toezicht en Handhaving Openbare Ruimte, onderdeel van de afdeling Stadstoezicht, werken 24 handhavers. Zij werken nauw samen met de politie, de meldkamer, de afdeling Openbare Orde en Veiligheid, Samen Voor Veilig (diefstalpreventie en fietshandhaving) en het team Parkeren en de parkeercontroles.

Functievereisten

Jij:

  • Een HTV diploma op zak hebt en/of in het bezit bent van een BOA-getuigschrift.
  • Bij voorkeur heb je dit aangevuld met aanvullende certificaten zoals RTGB, DHW en/of Biker
  • Al enige ervaring hebt in de brede handhaving
  • Bereid bent onregelmatige diensten te werken en in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat bieden wij
Naast een mooi en concurrerend salaris dat afhankelijk van opleidingen en ervaring maximaal € 3.176,-- bruto per maand (gemeenteschaal 7) bedraagt, met een uitloop voor ervaren handhavers naar € 3.591,-- bruto per maand (gemeenteschaal 8) bij een 36-urige werkweek, bieden wij jou;

  • een uitdagende baan waarin open communicatie en gevoel voor de omgeving hoog in het vaandel staan;
  • je krijgt een gedegen inwerktraject waarin je snel veel leert;
  • je kunt je verder ontwikkelen in een van de taakaccenten, zoals wijk, jeugd, milieu, verkeer, alcoholwet, bijzondere wetten. We kijken samen wat goed bij jou past;
  • we zorgen voor verplichte RTGB trainingen (meerdere trainingen door het hele jaar) en aanvullende opleidingen, zoals o.a. biketraining, first responder, rijden met signalering.

De sollicitatieprocedure
Herken je je in dit profiel en wil je graag deze uitdagende functie gaan vervullen? Solliciteer dan nu. Handhaving Support verzorgt voor ons het selectietraject. Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij de afdeling Recruitment van Handhaving Support. Mailen kan naar vacatures@hsup.nl of bel/Whatsapp recruiter Moa den Outer 06-82391032.

Je hebt het eerste gesprek bij Handhaving Support. Bij geschiktheid ga je door en heb je een gesprek met de teamleider en een senior boa van Stadstoezicht. Afhankelijk van je ervaring bieden we je een arbeidsovereenkomst aan via de gemeente of via Handhaving Support.


Heb je vragen
Wil je graag meer weten over deze functie? Dan kun je bij inhoudelijke vragen contact opnemen met de heer Rob Berentsen, teamleider Stadstoezicht team Toezicht en Handhaving Openbare Ruimte, (073) 615 51 55 of mail naar r.berentsen@s-hertogenbosch.nl .