Handhaver Openbare Ruimte - Gemeente Stede Broec

Functieomschrijving

Voor de gemeente Stede Broec, gelegen in de provincie Noord-Holland, zijn wij op zoek naar een enthousiaste handhaver. Je komt te werken in een gemeente die bestaat uit drie dorpen. Ben jij  op zoek naar een parttime baan en weet jij van aanpakken? Lees dan snel verder of te kijken of deze functie iets voor jou is!

Als handhaver binnen de gemeente Stede Broec houd jij je bezig met de brede handhaving. Dit houdt in dat je op alle aspecten van domein I ingezet wordt. Zo ga je af op meldingen van burgers en signaleer je afwijkingen en overtredingen. Je bekijkt situaties vanuit verschillende invalshoeken en je levert maatwerk. Dit doe je met als doel om de veiligheid te verhogen en de kwaliteit van de woon- en leefomgeving te verbeteren.

Functievereisten

Jij:
Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je…

  • Een HTV diploma op zak hebt en/of in het bezit bent van een BOA-getuigschrift
  • Bij voorkeur heb je dit aangevuld met aanvullende certificaten zoals RTGB, DHW en/of Biker
  • Beschikbaar bent voor 16 uur per week
  • Bereid bent onregelmatige diensten te werken en in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer

Wij:
Bieden jou een prima salaris! Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald. Vanaf 21 jaar zal dit tussen de € 1.777,00 en 2.918,00 bruto per maand zijn.

Daarnaast kan je het volgende van ons verwachten:

  • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrière ladder
  • Onregelmatigheidstoeslag voor werken in de weekenden, op avonden en op feestdagen
  • Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt
  • 22 vakantiedagen op basis van een 36-urige werkweek
  • Reiskostenvergoeding

Even voorstellen:
Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van Handhaving in de Openbare Ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar onze mensen altijd op nummer één staan. Als je bij ons in dienst komt kijken we altijd goed naar jou als persoon en helpen we je waar nodig bij het verder ontwikkelen binnen ons vakgebied.

Ik wil deze baan!
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met onze Recruiter Simone Aalbers op 06-82391032. Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl