Skip to content

Handhaver Parkeren Gemeente Zwolle

Zwolle

Functieomschrijving

Voor de gemeente Zwolle zijn wij op zoek naar enthousiaste en zelfstandige handhavers (min. 24 uur p/wk) om het handhavingsteam te ondersteunen. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met een breed takenpakket waarbij je nauw samenwerkt met de politie? Reageer dan snel!


De Functie:
Als handhaver binnen de gemeente Zwolle houd je je bezig met de brede handhaving, waarbij specifiek het taakaccent ligt op het handhaven van de Parkeerwetgeving, zowel Fiscaal als die van Wet Mulder. Dit houdt in dat je naast de inzet op parkeerfeiten ook op alle aspecten van domein I ingezet kan worden. Binnen je takenpakket valt tevens het toezicht houden op en handhaven van APV feiten en horeca gerelateerde aspecten. De ene keer ga je af op meldingen van burgers en de andere keer signaleer je zelf afwijkingen of overtredingen. Altijd bekijk je de situatie vanuit verschillende invalshoeken en lever je maatwerk. Dit doe je met als doel de veiligheid te verhogen en de kwaliteit van de woon-en leefomgeving te verbeteren.

Om de veiligheid van jou en je teamgenoten te garanderen is het goed om te weten dat je in Zwolle altijd als koppel werkt. Hierbij houd je elkaar scherp, vul je elkaar aan en leer je van elkaar binnen de bevoegdheden die je als handhaver hebt.

Vereisten

Jij:
past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.


Verder verwachten wij dat je….

  • Een HTV diploma op zak hebt  en/of in het bezit bent van een BOA-getuigschrift;
  • Dit bij voorkeur hebt aangevuld met enkele vak certificaten, zoals RTGB, DHW, biker, etc. of bereid bent deze te halen;
  • Beschikt over een goede mentale en fysieke conditie;
  • Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien (avonden, gedeeltelijk nachten en weekenden);
  • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer is een pré.


Wij:

Bieden jou elke maand een prima salaris! Je wordt ingeschaald op basis van kennis, ervaring en leeftijd. Vanaf 21 jaar zal dit tussen de €2184,- en €3018-, bruto per maand (o.b.v. 36 uur).
Verder kun je het volgende van ons verwachten:

  • Onregelmatigheidstoeslag
  • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrière ladder
  • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sport abonnement
  • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur)


Even voorstellen:

Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van handhaving in de openbare ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar onze mensen op nummer één staan. Als je bij ons aan het werk gaat kijken we goed naar jou als persoon en helpen je waar nodig bij het verder ontwikkelen in ons vakgebied.


Ik wil deze baan!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel!

Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met onze recruiter. Je kunt haar bereiken op het volgende nummer: Moa den Outer via 06- 82391032. Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl .