Handhaver werk- en leertraject - regio Utrecht

Functieomschrijving

Ben jij een starter, gedreven en kan jij niet wachten om aan de slag te gaan in de brede handhaving? Dan is dit jouw kans om ervaring op te doen zodat je hiernaar kan doorstromen.  Nog niet in het bezit van jouw BOA-getuigenschrift? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om deze te behalen. Tijdens de opleiding kan je het geleerde in de praktijk brengen binnen deze functie. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Lees dan snel verder.


Voor regio Utrecht zijn wij op zoek naar beginnende handhavers die een jaar de tijd hebben om ervaring op te doen in de fiscale handhaving.

Binnen deze functie is het van belang om flexibel te zijn. Zo word je ingezet in verschillende gemeenten in regio Utrecht. Als fiscale handhaver houd jij je bezig met toezicht op en handhaving van het parkeerbeleid. Je registreert overtredingen op het gebied van betaald parkeren. Heeft de parkeerapparatuur storing? Dan meld je dat op de juiste afdeling. Tevens handhaaf je op parkeerovertredingen die onder de Wet Mulder vallen. 

Functievereisten

Jij:
Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je…

  • In het bezit bent van een BOA-getuigschrift, of bezig bent om deze te behalen;
  • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer;
  • Een VOG-verklaring kunt afleggen en betrouwbaar bent;
  • Bereid bent om onregelmatige diensten te werken.

Wij:
Bieden jou een prima salaris! Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald. Vanaf 21 jaar zal dit tussen de €1.684,80 en €2.594,00  bruto per maand zijn.

Daarnaast kun je het volgende van ons verwachten:

  • Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt;

  • Onregelmatigheidstoeslag;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sport abonnement;
  • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur.


Even voorstellen:
Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van Handhaving in de Openbare Ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar onze mensen altijd op nummer één staan. Als je bij ons in dienst komt kijken we altijd goed naar jou als persoon en helpen we je waar nodig bij het verder ontwikkelen binnen ons vakgebied.


Ik wil deze baan!
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met onze recruiter Moa den Outer op 06-82391032. Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl