Skip to content

Junior en Medior BOA Handhaver Openbare Ruimte - Gemeente Middelburg

Middelburg

Functieomschrijving

Voor de gemeente Middelburg zijn wij op zoek naar handhavers. Ben jij een gedreven handhaver aan het begin van je carrière of heb je al ervaring als handhaver en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is dit jouw kans om aan de slag te gaan bij de gemeente Middelburg. Ontdek snel wat deze vacature te bieden heeft.


Handhaver Openbare Ruimte in Middelburg

Als handhaver in Middelburg ben je verantwoordelijk voor toezicht en handhaving in het woon- en leefgebied. Dit omvat het voorkomen van overlast en overtredingen, met een brede bevoegdheid. Je handhaaft o.a. op het gebied van hondenbeleid, afval, parkeerregels, evenementen en horeca. Je stimuleert naleving van regels, onderhoudt contact met partners, handelt meldingen af, stelt proces-verbalen op en deelt expertise. Je kunt ook verantwoordelijk zijn voor specifieke specialisaties, afhankelijk van je rol.

Vereisten

Jij:

Past bij Handhaving Support als je van nature zelfstandig en bedachtzaam te werk gaat en daarnaast stevig in je schoenen staat. Bovendien onderscheid jij je door jouw sterke punten in communicatie, servicegerichtheid, besluitvaardigheid en teamwerk.

Verder verwachten wij dat je…

  • Een HTV diploma op zak hebt en/of in het bezit bent van een BOA-getuigschrift;
  • 36 tot 40 uur per week beschikbaar bent;
  • Een VOG-P kunt verkrijgen;
  • Bereid bent onregelmatige diensten te werken en in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.


Wij:

Bieden jou een prima salaris! Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald. Salarisrange vanaf 21 jaar tussen de €2184,- en €3225,- bruto per maand o.b.v. 36 uur.

Daarnaast kan je het volgende van ons verwachten:

  • Royale reiskostenvergoeding;
  • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrière ladder;
  • Na een vaste periode van detachering treedt je direct in dienst van de gemeente;
  • Onregelmatigheidstoeslag voor werken in de weekenden, op avonden en op feestdagen;
  • Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt;
  • 22 vakantiedagen op basis van een 36-urige werkweek.


Kom jij werken in de mooie Zeeuwse gemeente Middelburg?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen of solliciteer je liever via je telefoon? Neem dan contact op met onze recruiter Moa den Outer. Je kunt haar een WhatsApp sturen of mailen naar vacatures@hsup.nl

of