Medewerker cameratoezicht - Gemeente ’s-Hertogenbosch

Functieomschrijving

Heb jij een scherp oog voor detail en houd je graag een oogje in het zeil? En ben jij bijna klaar met je HTV opleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de gemeente ’s-Hertogenbosch zijn wij opzoek naar een medewerker cameratoezicht voor 8 – 16 uur per week. De gemeente ’s-Hertogenbosch is met circa 150.000 inwoners en ruim 1.300 medewerkers de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Het is een ondernemende gemeente die de komende jaren de relatie met burgers, ondernemers en andere organisaties verder wil intensiveren en versterken. ‘Buiten’ is de primaire focus bij alles wat ze doen. De gemeente is niet meer die regulerende overheid, maar faciliteren en geven ruimte voor initiatieven.


Medewerker cameratoezicht

Stadstoezicht is een van de afdelingen binnen de sector Stadsbeheer. Deze afdeling levert een belangrijke bijdrage aan een leefbare en veilige stad. Zo exploiteren en beheren ze parkeervoorzieningen, stimuleren ze het gewenste gebruik en houden ze toezicht op het juiste gebruik van de openbare ruimte. Dat doen ze onder meer door het uitoefenen van toezicht en handhaving op straat, en met behulp van cameratoezicht.

Als medewerker cameratoezicht zal jij tijdens de nachtelijke uren op de stapavonden (vrijdagnacht en/of zaterdagnacht, van 21.00 – 05.00u) de live videobeelden bekijken van het uitgaansleven in de stad. Bij verdacht gedrag of verdachte situaties zoom je in op deze situaties en bespreek je deze met de aanwezig politieagent als jij dat nodig acht. De politieagent bepaalt of er inzet van agenten of handhavers nodig is en stuurt deze aan.

Functievereisten

Jij:

Past bij Handhaving Support als je gemotiveerd bent, doordacht te werk gaat en van aanpakken houdt. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend en besluitvaardig.

Verder verwachten wij dat je…

- In het bezit bent van je BOA getuigenschrift;

- Een scherpe blik hebt en je bent in staat om afwijkend gedrag te herkennen en benoemen;

- Handig bent met verschillende technische systemen en computersystemen;

- Beschikbaar bent voor 8- 16 uur per week;

- Bereid bent onregelmatige diensten te werken en in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer;

- Van onbesproken gedrag bent, en kun je een VOG overleggen.


Wij:

Bieden jou een prima salaris! Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald.

Daarnaast kan je het volgende van ons verwachten:

- Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrière ladder;

- Onregelmatigheidstoeslag voor werken in de weekenden, op avonden en op feestdagen;

- Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt;

- 22 vakantiedagen op basis van een 36-urige werkweek;

- Reiskostenvergoeding.


Kom jij werken in ’s-Hertogenbosch?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel!

Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met onze recruiter. Je kunt haar bereiken op het volgende nummer: Moa den Outer via 06- 82391032. Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl .