Parkeercontroleur - Gemeente Haarlem

Functieomschrijving

Wil jij werken in de gemeente Haarlem? Oftewel 'klein Amsterdam' lees dan deze vacature goed door en reageer snel! 

Voor de Gemeente Haarlem zijn wij op zoek naar enthousiaste Parkeercontroleurs. Als Parkeercontroleur houd jij je bezig met toezicht op en handhaving van het parkeerbeleid (fiscaal en Mulderfeiten). Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor burgers: zo geef je informatie, biedt je hulp en geef je uitleg aan iedereen die hier behoefte aan heeft. Je treedt op tegen afwijkend verkeersgedrag en het niet naleven van regels en voorschriften uit de parkeerverordening. Je constateert meldingen en overtredingen en zorgt voor het doorgeven hiervan. Als fiscalist werk je ook ’s avonds en in het weekend, aan de hand van een maandelijks rooster.
Al met al een breed takenpakket, daarbij zorgt de afwisseling ervoor dat geen dag hetzelfde is. Op deze manier kun jij een stevige basis leggen voor jouw loopbaan binnen de handhaving. In veel gevallen is deze functie een opstap naar de brede handhaving.

Wij:

Bieden jou elke maand een prima salaris! Je wordt ingeschaald op basis van kennis, ervaring en leeftijd. Vanaf 21 jaar zal dit tussen €1.684,80 en €2.594,00 bruto per maand.

Daarnaast kun je het volgende van ons verwachten:

 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels diverse vakgerichte opleiding
 • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sportabonnement
 • Mogelijkheid om vanuit parkeerafdeling door te stromen naar Integrale Handhaving
 • Mogelijkheid om na een periode van detachering vast in dienst te treden bij Handhaving Support of één van onze opdrachtgevers.
 • Wij verzorgen schoenen & kleding 


Functievereisten

Jij:

Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je…

 • In het bezit bent van een geldig BOA getuigschrift 
 • Bij voorkeur al enige ervaring als Parkeercontroleur hebt
 • Bereid bent onregelmatige diensten te draaien
 • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer
 • Bent van nature oplettend, flexibel en gaat zelfstandig te werk

Even kennismaken

Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van handhaving in de openbare ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar mensen op nummer één staan. Als je bij ons aan het werk gaat kijken we goed naar jou als persoon en helpen je waar nodig bij het verder ontwikkelen in ons vakgebied.

Ik wil deze baan

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met één van onze Recruiters Myrthe Leenders op 06-82535026 of Simone Aalbers op 06-82391032. Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl