Parkeercontroleur- Gemeente Nissewaard

Functieomschrijving

Ben jij geïnteresseerd in de wereld van de handhaving en zoek jij naast je studie, of naast je andere werkzaamheden een parttime mogelijkheid om in deze sector aan de slag te gaan? Reageer dan snel!

Voor de gemeente Nissewaard zijn wij op zoek naar een parkeercontroleur die als oproepkracht aan het werk gaat. Binnen deze functie is het belangrijk om flexibel te zijn. Zo is je werkrooster elke week weer anders.

Parkeercontroleur

Als parkeercontroleur houd jij je bezig met toezicht op en handhaving van het parkeerbeleid. Je gaat te voet door de stad en registreert overtredingen op het gebied van betaald parkeren. Heeft de parkeerapparatuur storing? Dan meld je dat op de juiste afdeling. Daarnaast vervul je de rol van gastheer/vrouw binnen de gemeente Nissewaard en ben je het eerste aanspreekpunt van burgers.

Functievereisten

Jij:
Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je…

- Een VOG kunt verkrijgen;

- Beschikt over een goede mentale en fysieke conditie;

- Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien verspreid over 7 dagen van de week.


Wij:
Bieden jou een prima salaris! Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald.

Salarisrange tussen de €2184,- en €3225,- bruto per maand o.b.v. 36 uur.

Daarnaast kan je het volgende van ons verwachten:

- Royale reiskostenvergoeding;

- Mogelijkheid tot uitbreiding naar vaste uren;

- Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrière ladder;

- Onregelmatigheidstoeslag voor werken in de weekenden, op avonden en op feestdagen;

- Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt;

- 22 vakantiedagen op basis van een 36-urige werkweek.


Even voorstellen:
Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van Handhaving in de Openbare Ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar onze mensen altijd op nummer één staan. Als je bij ons in dienst komt kijken we altijd goed naar jou als persoon en helpen we je waar nodig bij het verder ontwikkelen binnen ons vakgebied.


Ik wil deze baan!
Ben jij heel erg enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel!

Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met onze recruiter. Je kunt haar bereiken op de volgende nummer: Moa den Outer via 06- 82391032. Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl .