Parkeercontroleur Nissewaard

Functieomschrijving

Ben jij geïnteresseerd in de wereld van de handhaving en zoek jij naast je studie of naast je andere werkzaamheden een parttime mogelijkheid om in deze sector aan de slag te gaan? Hoef je geen werkzaamheden meer uit te voeren, maar wil je graag je steentje blijven bijdragen aan de openbare veiligheid? Reageer dan snel!

Voor de gemeente Nissewaard zijn wij op zoek naar een parkeercontroleur die als oproepkracht aan het werk gaat. Binnen deze functie is het belangrijk om flexibel te zijn. Zo is je werkrooster elke week weer anders.

Als parkeercontroleur houd jij je bezig met toezicht op en handhaving van het parkeerbeleid. Je gaat te voet of per fiets door de stad en registreert overtredingen op het gebied van betaald parkeren. Heeft de parkeerapparatuur storing? Dan meld je dat op de juiste afdeling. Daarnaast vervul je de rol van gastheer/vrouw binnen de gemeente Nissewaard en ben je het eerste aanspreekpunt van burgers.

Functievereisten

Jij:
Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je…

  • Een VOG verklaring kunt afleggen en betrouwbaar bent
  • Bereid bent om overdag en s ’avonds te werken, zowel in het weekend als door de weeks

Wij:
Bieden jou een prima salaris! Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald. Vanaf 21 jaar zal dit tussen de € 10,80 - € 16,63 bruto per uur zijn.

Daarnaast kun je het volgende van ons verwachten:

  • Onregelmatigheidstoeslag voor werken in weekenden, avonden en op feestdagen
  • Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt
  • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sportabonnement
  • Reiskostenvergoeding
  • Een vast contactpersoon vanuit Handhaving Support
  • Afhankelijk van je eigen wensen kun je verder doorgroeien naar de brede handhaving binnen Handhaving Support

Even voorstellen:
Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van Handhaving in de Openbare Ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar onze mensen altijd op nummer één staan. Als je bij ons in dienst komt kijken we altijd goed naar jou als persoon en helpen we je waar nodig bij het verder ontwikkelen binnen ons vakgebied.

Ik wil deze baan!
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met onze Recruiter Simone Aalbers op 06-82391032. Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl