Skip to content

Parkeercontroleur, omscholing naar handhaver, carrière switch– Zeeuws-Vlaanderen

Hulst, Sluis en Terneuzen

Functieomschrijving

Voor de regio Zeeuws-Vlaanderen zijn wij op zoek naar gemotiveerde parkeercontroleurs. Ben jij geïnteresseerd in de wereld van de handhaving en zoek jij naast je studie, of naast je andere werkzaamheden een parttime mogelijkheid om in deze sector aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!


Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws- Vlaanderen bestaat uit drie gemeenten: Sluis, Terneuzen en Hulst.

Zeeuws-Vlaanderen is met zijn stranden, duinen en uitgestrekte polders, een geliefde bestemming van badgasten en natuurliefhebbers. Het ligt tegen België aan en heeft een échte Bourgondische sfeer. In deze bruisende regio is genoeg te doen!


Parkeercontroleur

Als Parkeercontroleur houd jij je bezig met toezicht op en handhaving van het parkeerbeleid (fiscaal en Mulderfeiten). Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor burgers: zo geef je informatie, biedt je hulp en geef je uitleg aan iedereen die hier behoefte aan heeft. Verder controleer je de parkeerapparatuur en geef je eventuele storingen door.

Vereisten

Jij:

Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je…

  • Een BOA-getuigschrift hebt of bereid bent deze te halen;
  • Bereid bent onregelmatige diensten te draaien;
  • Parttime beschikbaar bent voor 16-24 uur per week;
  • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer;
  • Een VOG verklaring kunt afleggen en betrouwbaar bent.


Wij:

Bieden jou elke maand een prima salaris! Je wordt ingeschaald op basis van kennis, ervaring en leeftijd. Vanaf 18 jaar zal dit tussen €2184,00 en €3284,00 bruto per maand (o.b.v. 36 uur).

Daarnaast kun je het volgende van ons verwachten:

  • Onregelmatigheidstoeslag;
  • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels diverse vakgerichte opleiding;
  • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sportabonnement;
  • Mogelijkheid om vanuit parkeerafdeling door te stromen naar Integrale Handhaving;
  • Mogelijkheid om na een periode van detachering vast in dienst te treden bij Handhaving Support of één van onze opdrachtgevers.


Even kennismaken

Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van handhaving in de openbare ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar mensen op nummer één staan. Als je bij ons aan het werk gaat kijken we goed naar jou als persoon en helpen je waar nodig bij het verder ontwikkelen in ons vakgebied.


Ik wil deze baan

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met onze recruiter Moa den Outer op 06-82391032.

Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl