Senior en Medior Handhaver Openbare Ruimte – Gemeente Amstelveen

Functieomschrijving

Voor de gemeente Amstelveen zijn wij op zoek naar zowel een senior en een medior handhaver. Wil jij aan de slag gaan in leuk team die in ontwikkeling is en waar jij je bijdrage aan kunt leveren? Dan is dit jouw kans! Heb jij al ervaring of ben je juist een starter? Lees snel verder of deze functie bij jou past!


Senior handhaver

Als senior handhaver bij de gemeente Amstelveen houd je je bezig met de brede handhaving en kan je op alle aspecten van domein I ingezet worden. Je voert de handhavingstaak op het leefbaarheidsdomein uit. Daarnaast verzorg je de operationele aansturing van de handhavers en fiscaal toezichthouders. Als senior ben je het eerste aanspreekpunt voor je collega handhavers en handhavingsondersteuners. In je rol als senior handhaver is het belangrijk om de kwaliteit van de uitgevoerde handhavingstaken en het geleverde toezicht te bewaken. Daarnaast houd je je bezig met het opleiden en begeleiden van instromende collega’s.


Medior handhaver

Als junior handhaver bij de gemeente Amstelveen ga je aan de slag met de brede handhaving. Dit houdt in dat je op alle aspecten van domein I ingezet wordt.

Door jouw aanwezigheid zorg je voor een veiliger Amstelveen. Je houdt je bezig met kleine criminaliteiten, alledaagse ergernissen en andere vormen van overlast en overtredingen. In Amstelveen zal je in een koppel lopen om de veiligheid van jou en je teamgenoten zoveel mogelijk te waarborgen. Hierbij zullen jullie elkaar scherp houden, aanvullen waar nodig en van elkaar kunnen leren binnen je functie.

Functievereisten

Jij :

Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.


Voor de functies verwachten we dat jij:

* Een HTV diploma op zak hebt en/of in het bezit bent van een BOA-getuigschrift;

* Bij voorkeur heb je dit met aanvullende certificaten zoals RTGB DHW en of Biker;

* Voor de functie van medior handhaver minimaal 1 jaar ervaring als handhaver openbare ruimte;

* Voor de functie van senior handhaver minimaal 3 jaar ervaring als handhaver openbare ruimte;

* Beschikbaar voor 36 uur per week;

* Bereid bent onregelmatige diensten te werken;

* In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.


Wij:

Bieden jou een prima salaris tussen de €2184,- en €3301,- bruto per maand (o.b.v. 36 uur) voor de functie van medior handhaver!

Wij bieden jou voor de functie van senior handhaver een salaris tussen de € 2.255,- en € 3.732,- bruto per maand (o.b.v. 36 uur). Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald.


Daarnaast kan je het volgende van ons verwachten:

  • Royale reiskostenvergoeding;
  • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrièreladder;
  • Na een vaste periode van detachering treedt je direct in dienst van de gemeente;
  • Onregelmatigheidstoeslag voor werken in de weekenden, op avonden en op feestdagen;
  • Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt;
  • 22 vakantiedagen op basis van een 36-urige werkweek.

Kom jij werken Amstelveen?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel!

Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met onze recruiter. Je kunt haar bereiken op het volgende nummer: Moa den Outer via 06- 82391032. Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl .