Senior Handhaver Openbare Ruimte – Gemeente Ermelo

Functieomschrijving

Ben jij woonachtig in (de omgeving van) Ermelo en heb jij +/- 5 jaar ervaring op het gebied van Toezicht en Handhaving in de openbare ruimte? Heb je als klap op de vuurpijl ook ervaring in een coördinerende rol? Dan komen wij graag met jou in contact!


Waar kom je te werken?

De gemeente Ermelo ligt op de Veluwe, een erg gewilde locatie voor camping-gangers en bungalowparkbezoekers. Aan de ene kant kun je prachtig wandelen door de bossen en over de heidevelden. Aan de andere kant leent zich strand Horst, één van de beste (kite)surflocaties van Nederland. Ongeveer in het midden van de gemeente bevindt zich schaapskooi Schapedrift met wandelpaden voor het hele gezin langs de zeldzame Veluwse Heideschapen. In de winter tovert moeder natuur de heidevelden om tot een prachtig paars landschap.

In het laagseizoen staat de bevolkingsteller van de gemeente Ermelo op zo’n 27.000 mensen. In de zomermaanden verdubbelt het aantal inwoners/bezoekers ten opzichte van de wintermaanden wegens toerisme.


Senior handhaver

Als senior handhaver bij de gemeente Ermelo zal je namelijk de dagelijkse aansturing van het bestaande Domein 1 op je nemen, alsmede coaching en begeleiding. Jij vindt het leuk om ieders talenten te benutten en draagt graag bij aan de professionalisering van de uitvoering van de werkzaamheden. Ook verzorg jij de (de)briefing van collega’s, stel jij het rooster op en ben je aanspreekpunt voor andere teams en externe samenwerkingspartners zoals de politie of onderwijsinstellingen.

Naast het coördinerende aspect van deze functie, ben je samen met het team verantwoordelijk voor de handhaving op o.a. de Wegenverkeerswet, Drank- en Horecawet, maar ook lokale regelgeving zoals de APV. Op straat fungeer je als gesprekspartner voor ondernemers en inwoners van de gemeente. Je bent in staat om conflicten te beheersen en te de-escaleren.

Kortom: jij hebt gevoel voor de mens.

Functievereisten

Wie ben jij:

Jij bent spontaan, sociaal en besluitvaardig. Je wilt een nieuwe uitdaging met beide handen aanpakken.

Voor deze functie verwachten we dat jij:

* Een HTV diploma op zak hebt en/of in het bezit bent van een BOA-getuigschrift;

* Heb jij minimaal twee aanvullende certificaten zoals RTGB, DHW, ondermijning en of Biker;

* Beschikbaar voor 36 uur per week;

* Bereid bent onregelmatige diensten te werken;

* In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.


Wie zijn wij?

Wij zijn Handhaving Support, een gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau gevestigd in Gouda. Bij Handhaving Support staat gedrevenheid, betrokkenheid en resultaatgerichtheid centraal. Zo krijg je vanuit Handhaving Support één vast aanspreekpunt en zorgen we voor een duidelijk perspectief.

Naast een mooie en uitdagende vervolgstap bieden wij jou…

* Een contract voor 36 uur per week;

* Een baan voor ten minste 2 jaar;

* Een fijn salaris. Afhankelijk van kennis en ervaring bieden wij jou € 2.581,- tot €4.208,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;

* Goede reiskostenvergoeding;

* 22 vakantiedagen;

* Flexibele werkdagen en tijden met bijbehorende ORT;

* Een maandelijkse tegemoetkoming in jouw sport abonnement.


Is deze vervolgstap jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan via de onderstaande button of neem contact op met onze recruiter Moa den Outer op 06-82391032 of vacatures@hsup.nl.