Senior Handhaver Openbare Ruimte - Krimpen aan den IJssel

Functieomschrijving

Gemeente Krimpen aan den IJssel is per direct op zoek naar een zelfstandig aanpakkende senior Handhaver die het team komt versterken. Ben jij die ervaren, zelfsturende daadkrachtige handhaver? 

Wil jij werken in een gemeente met 92 hectare aan meren, sloten en andere wateren, dan zoeken wij jou! Dit houdt in dat je op alle aspecten van domein I ingezet kan worden. Bekijk jij de de situatie vanuit verschillende invalshoeken en lever je maatwerk? Dit doe je met als doel de veiligheid te verhogen en de kwaliteit van de woon-en leefomgeving te verbeteren. 

Ben jij die enthousiaste en betrokken collega die zowel zelfstandig als in een team kan samenwerken. Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief vaardig, kunt omgaan met weerstand en werkt daarbij resultaat- en kwaliteitsgericht. Je bent omgevingsbewust, je stelt de klant centraal en je bent goed in staat snel een oordeel te vormen. Je weet wat je wilt en draagt verantwoordelijkheid voor je eigen taak en ontwikkeling door initiatief te nemen en creativiteit te tonen.


Voel jij een klik met het bovenstaande verhaal, lees dan snel door. 

Functievereisten

Jij:
Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je….

 • Een HTV diploma op zak hebt en/of in het bezit bent van een BOA-getuigschrift
 • Bij voorkeur vul je dit aan met enkele vak certificaten, zoals RTGB, DHW, biker, etc.
 • Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien
 • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer
 • Enige jaren ervaring hebt en leiderschapskwaliteiten bezit

Wij:
Bieden jou elke maand een prima salaris! Je wordt ingeschaald op basis van kennis, ervaring en leeftijd. Vanaf 21 jaar zal dit tussen de €1.779,00 en €2.921,00 bruto per maand zijn.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Een contract voor de duur van 12 maanden
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrièreladder
 • Doorgroeimogelijkheden tot brede handhaver
 • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sportabonnement
 • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur)
 • Mogelijkheid om na een periode van detachering vast in dienst te treden bij Handhaving Support of bij één van onze opdrachtgevers

Even voorstellen:
Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van handhaving in de openbare ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar onze mensen op nummer één staan. Als je bij ons aan het werk gaat kijken we goed naar jou als persoon en helpen je waar nodig bij het verder ontwikkelen in ons vakgebied. Om dit inzichtelijk te maken en te bereiken, hebben wij een carrièreladder ontwikkeld waar je duidelijk kunt terugzien waar jouw groeimogelijkheden liggen.

Ik wil deze baan!
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Onder het genot van een kop koffie of thee maken wij graag kennis met je. Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met één van onze recruiters. Je kunt hen bereiken op de volgende nummers: Simone Aalbers 06-82391032 of Myrthe Leenders 06-82535026 Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl .