Skip to content

Senior Handhaver Openbare Ruimte - Ridderkerk

Ridderkerk

Functieomschrijving

Voor een gemeente in de regio Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Senior Handhaver Openbare Ruimte! Jij bent ervaren, gemotiveerd en enthousiast om met elkaar als team te blijven groeien. Als ervaren handhaver maak je hier graag deel van uit. Je bent vanaf de start direct actief én in dienst bij deze gemeente. Wil je liever eerst een jaar op proef? Dan is het ook mogelijk om bij Handhaving Support in dienst te treden terwijl je actief bent bij de gemeente.  Iets voor jou? Lees dan verder!


Senior Handhaver Openbare Ruimte

Als senior handhaver bij deze gemeente ben je actief in de brede handhaving. Je kan op alle aspecten van domein I ingezet worden. Met jouw ervaring zul je een prominente rol in het team hebben en de minder ervaren handhavers op inhoud helpen waar dat nodig is. In koppel ga je af op meldingen van burgers. Op andere momenten signaleer je zelf afwijkingen of overtredingen. Je bekijkt de situatie vanuit verschillende invalshoeken en je levert maatwerk. Jouw doel is om de leefbaarheid en veiligheid te verhogen en de kwaliteit van de woon-en leefomgeving te verbeteren. 


Als senior heb je overzicht over de uit te voeren werkzaamheden, coach je junior en medior collega’s en kun je zorgdragen voor een (de-)briefing. Ook vervul je een actieve rol in overleg met de driehoek.


Je komt te werken in een informeel team waar je echt jezelf kan zijn. Deze gemeente heeft verschillende wijken met een inwoneraantal rond de 70.000. Het heeft te maken met zowel dorpse als grootstedelijke problematiek, wat het werk dynamisch en afwisselend maakt.

Vereisten

Jij:
Past bij deze gemeente als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat, stevig in je schoenen staat en initiatiefrijk bent. 

Verder verwachten wij dat je…

 • In het bezit bent van je BOA-getuigschrift, aangevuld met de nodige vak certificaten
 • Ruime ervaring hebt als handhaver openbare ruimte
 • De capaciteiten heb om jouw junior en medior collega's te coachen 'on the job'
 • Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien
 • 36 uur per week beschikbaar bent
 • Een VOG-P kunt verkrijgen
 • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer


Wij:

Bieden jou elke maand een prima salaris! Je wordt ingeschaald op basis van kennis, ervaring en leeftijd. Dit zal zijn tussen de €3250,- en €3750,- bruto per maand (o.b.v. 36 uur).
Verder kun je het volgende van ons verwachten als je in dienst treedt bij Handhaving Support:

 • Als je binnen een straal 50 km woont worden de reiskosten vergoedt.
 • Je krijgt veel ondersteuning en betrokkenheid vanuit Handhaving Support. Zowel in het werk als privé.
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei binnen de gemeente en door middel van onze carrière ladder;
 • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sport abonnement;
 • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur);

Even voorstellen:
Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van handhaving in de openbare ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar onze mensen op nummer één staan. Als je bij ons aan het werk gaat kijken we goed naar jou als persoon en helpen je waar nodig bij het verder ontwikkelen in ons vakgebied. Om dit inzichtelijk te maken en te bereiken, hebben wij een carrière ladder ontwikkeld waar je duidelijk kunt terugzien waar jouw groeimogelijkheden liggen.


Ga jij aan de slag bij deze gemeente?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan met onze recruiter Moa den Outer op 06-82391032


. Mailen mag natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl