Testaankoper - Zeeland

Functieomschrijving

Voor diverse gemeenten in Zeeland zijn wij op zoek naar testkopers. Ben jij 17 of 18 jaar en ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan? Ben jij daarnaast beschikbaar in de weekenden? Lees dan snel verder!

Als testkoper werk je samen met andere testkopers en een handhaver. Jullie controleren of ondernemers zich houden aan de regels van de drank- en horecawet. Je bezoekt festivals, horecagelegenheden en andere locaties waar alcohol wordt verkocht of geschonken. Jullie kijken of er bij het verkopen of schenken van alcoholische dranken wordt gevraagd naar een geldig identiteitsbewijs. De handhaver doet een constatering en handelt de situatie af.

Functievereisten

Jij:
Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler. Voor het uitoefenen van deze functie dien je toegang te krijgen tot horeca gelegenheden. Daarom dien je in bezit te zijn van een geldige coronapas om horeca te kunnen bezoeken. 

Verder verwachten wij dat je…

  • Een verantwoordelijkheidsgevoel draagt en integer bent
  • Flexibel beschikbaar bent in de weekenden
  • Woonachtig bent in de omgeving van Beveland
  • 17 of 18 jaar bent

Wij:
Bieden jou een prima salaris! Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald.

Daarnaast kan je het volgende van ons verwachten:

  • Onregelmatigheidstoeslag voor werken in de weekenden, op avonden en op feestdagen
  • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrière ladder.
  • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sportabonnement
  • Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt
  • Reiskostenvergoeding

Even voorstellen:
Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van Handhaving in de Openbare Ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar onze mensen altijd op nummer één staan. Als je bij ons in dienst komt kijken we altijd goed naar jou als persoon en helpen we je waar nodig bij het verder ontwikkelen binnen ons vakgebied.

Ik wil deze baan!
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen? Bel dan even met één van onze recruiters Simone Aalbers op 06-82391032 of Jorg Gertsen op 06-82453196. Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan je vraag naar vacatures@hsup.nl