Skip to content

Toezichthouder

Delft

Functieomschrijving

Voor de gemeente Delft zijn wij op zoek naar een toezichthouder voor 40 uur per week. Dit is een mooie job voor een iemand die het vak van handhaver wilt leren. Je start carrière als toezichthouder en in de tussentijd volg jij de opleiding tot BOA. Ben jij goed in taak- en doelgericht werken en haal je er plezier uit om je resultaten goed vast te leggen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Dit is jouw kans om bij te dragen aan het bevorderen van de leefbaarheid in de openbare ruimte.

Toezichthouder

Als Toezichthouder werk je in de bruisende gemeente Delft in een toegewezen wijk en werk je samen met je collega aan een leefbare en schone omgeving. Daarnaast ben je de gastheer/gastvrouw voor onder andere alle inwoners, studenten en bezoekers.   

Je onderhoudt contacten met de burgers, je gaat met ze in gesprek, geeft voorlichting en informatie. Je houdt je bezig met reclame uitstallingen, fietsenoverlast en afvalstoffenverordening. Je bent onderdeel van het team Toezicht en Handhaving. Het team bestaat uit toezichthouders en handhavers die verantwoordelijk zijn voor de leefbaarheid binnen de gemeente Delft.

Vereisten


Jij:
Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Verder verwachten wij dat je…

- Bij voorkeur een HTV diploma op zak hebt en/of bereidt om je BOA-getuigschrift te behalen;

- Een VOG verklaring kunt overleggen;

- Bereid bent om onregelmatige diensten te werken;

- In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.


Wij:
Bieden jou elke maand een prima salaris! Vanaf 21 jaar begin je met € 14,00 of hoger afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Daarnaast kun je het volgende van ons verwachten:

- Onregelmatigheidstoeslag voor in de avonden en weekenden;

- Ongelimiteerde reiskostenvergoeding;

- Ruimte voor ontwikkeling en groei middels diverse vakgerichte opleidingen;

- Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sport abonnement.
- 22 vakantiedagen op basis van 36 uur

Even kennismaken

Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van handhaving in de openbare ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar mensen op nummer één staan. Als je bij ons aan het werk gaat kijken we goed naar jou als persoon en helpen je waar nodig bij het verder ontwikkelen in ons vakgebied.Ik wil deze baan

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen of solliciteer je liever via je telefoon? Neem dan contact op met onze recruiter Moa den Outer. Je kunt haar een WhatsApp sturen of mailen naar vacatures@hsup.nl

of