Skip to content

BOA opleiding

Lijkt het jou leuk om te werken in de handhaving, maar heb je nog geen BOA opleiding gevolgd? Wij helpen je hier graag mee!

Meer informatie over de BOA opleiding

Je wilt handhaver openbare ruimte worden, maar je beschikt nog niet over de juiste papieren om aangesteld te worden. Dan ben je bij Handhaving Support aan het juiste adres! Wij bieden je de mogelijkheid om op onze kosten de opleiding BOA Basisbekwaamheid domein I te volgen.

Met toekomstige collega’s word je in ongeveer 3 maanden optimaal voorbereid op het landelijke BOA examen en de dagelijkse praktijk als handhaver. Je krijgt theorie waaronder staatsinrichting en wetgeving, de praktijkmodule bestaat uit gespreks- en benaderingstechnieken. Nadat je bent geslaagd ontvang je het landelijke erkende BOA getuigschrift dat 5 jaar geldig is. Hiermee kan je officieel aan het werk én wij zoeken direct een passende baan voor jou als BOA.

Er is geen specifieke voorkennis nodig om in aanmerking te komen voor het opleidingstraject is, maar wij toetsen wel een aantal zaken of je geschikt bent voor deze baan. Zaken waar we naar kijken zijn of sterk in je schoenen staat, communicatief onderlegd bent en of je de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift. Ben je dienstverlenend, besluitvaardig, resultaatgericht en initiatiefrijk? Grote kans dat jij binnenkort kan starten met de opleiding! Gedurende het hele jaar starten er regelmatig klassen.

Wat kan je van ons verwachten?

Afhankelijk van de mogelijkheden, ga je tijdens of uiterlijk na het afronden van de opleiding aan de slag als Handhaver op detacheringsbasis. Verder:

  • Passend salaris inclusief onregelmatigheidstoeslag.

  • Maandelijks een vast bedrag vergoed ten behoeve van jouw sportabonnement

  • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur door (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur)

Het betreft een investering die wij graag doen voor iemand die leergierig is, plezier heeft in het contact met mensen en er voldoening uit haalt om een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid binnen de gemeente. Als BOA krijg je diverse bevoegdheden en leg je een ambtseed af. Het is belangrijk dat je goed om kunt gaan met deze bevoegdheden en integriteit hoog in het vaandel hebt staan!

Grijp deze kans!

Ben jij enthousiast geworden en herken jij jezelf in het profiel? Meld je dan aan door een e-mail te sturen met jouw CV en motivatie.