Overslaan naar content

Bijbaan handhaving

Ben jij een student Handhaving, Veiligheid en Toezicht of Intergrale Veiligheidskunde? Lijkt het je leuk om te starten met een bijbaan in jouw studierichting? Meld je dan aan voor een bijbaan bij Handhaving Support!

Als student werken in de handhaving

Regelmatig krijgen wij van studenten HTV of Integrale Veiligheidskunde de vraag of er mogelijkheden zijn voor een bijbaan naast de studie. Voor bijvoorbeeld de avonduren, weekenden of in vakanties.

Vanuit Handhaving Support bieden wij regelmatig leuke bijbanen aan bij gemeenten door heel Nederland. Afhankelijk van hoe ver je bent in jouw studie en of je in het bezit bent van een BOA-getuigschrift kun je worden ingezet.

De banen die wij regelmatig aanbieden zijn:

Handhaver Openbare Ruimte

Parkeercontroleur

Toezichthouder

Medewerker CameratoezichtVoordelen van een bijbaan in de handhaving

Er zijn enorm veel voordelen van het starten van een bijbaan in je studierichting. Je doet namelijk naast je stages nog meer relevante ervaring op in jouw vakgebied. Daar zijn werkgevers vaak erg blij mee en dat bied jou als toekomstige professional een voorsprong op mede-studenten die een bijbaan hebben buiten het vakgebied.

Wat wij jou kunnen bieden:

Een leuke en uitdagende baan in jouw studierichting;

De mogelijkheid om na afronding van jouw studie door te stromen naar een parttime/fulltime baan;

Een goed salaris, waarbij je ook onregelmatigheidstoeslag ontvangt bij diensten in het weekenden, op avonden en feestdagen;

Een royale reiskostenvergoeding;

Alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen via onze carriereladder;

Meld je aan voor een bijbaan

Ben je enthousiast en wil je je direct aanmelden voor een bijbaan in de handhaving? Stuur ons dan een mail. 

Wil je liever direct contact met één van onze recruiters? Bel dan met 085 782 5200

Meer over werken via Handhaving Support

Als je bij ons komt te werken wordt je gekoppeld aan een projectleider. De projectleider spreek je al snel nadat je op één van onze handhaving vacatures hebt gereageerd. Hij of zij blijft jouw aanspreekpunt zolang je werkzaam bent bij de gemeente waar je start. Je kunt bij de projectleider terecht voor alle mogelijke vragen. Bijvoorbeeld over jouw ontwikkeling, opleidingen en arbeidsovereenkomst. Maar natuurlijk ook over samenwerkingen binnen het team of incidenten op een werkdag. Wij vinden een persoonlijke benadering enorm belangrijk en hopen hiermee voor jou het verschil te maken ten opzichte van andere werkgevers in de handhaving.Handhaving Support is al sinds 2008 actief in het werkveld van handhaving. Wij werken nauw samen met verschillende gemeenten door Nederland. Door ons brede netwerk kunnen wij je banen aanbieden bij verschillende gemeenten. Voor ons is het belangrijk dat we een goede match vinden met een gemeente in de buurt van jouw woonplaats.

Veel gemeenten besteden hun vacatures uit aan Handhaving Support. Officieel ben je in dienst bij ons, maar in de praktijk ben je actief voor de gemeente. Alle praktische zaken, zoals je contract, arbeidsvoorwaarden, opleidingen, certificaten en hr + salarisadministratie worden door ons uitgevoerd.