Overslaan naar content

Buitengewoon opsporingsambtenaar vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging en zoek je buitengewoon opsporingsambtenaar vacatures? Kom dan eens in gesprek met Handhaving Support. Wij werken samen met verschillende gemeenten door Nederland en bieden doorlopend mooie uitdagingen aan voor starters en ervaren vakkrachten.

Werken als buitengewoon opsporingsambtenaar

Doorlopend bieden wij bij Handhaving Support verschillende mooie vacatures aan als buitengewoon opsporingsambtenaar. Dat komt omdat wij al sinds 2008 samenwerken met verschillende gemeenten in Nederland. Door onze nauwe samenwerking weten wij precies wat de gemeente zoekt en hoe de vacature het best kan worden ingevuld. Elke gemeente heeft namelijk zijn eigen speerpunten en/of doelgroepen waar ze actief mee aan de slag zijn. Zo ben je bij de ene gemeente werkzaam in de brede handhaving op vrijwel alle bekende onderwerpen en ben je bij een andere gemeente werkzaam op één of meerdere onderwerpen. Denk daarbij aan zaken als milieu, jeugd, horeca, ondermijning of natuur.

Afhankelijk van jouw ervaring, kennis en kunde zullen we tijdens de kennismakingsgesprekken bekijken welke mogelijkheden er zijn en wat goed bij jouw past. Je kunt je vast voorstellen dat een senior handhaver anders ingezet wil en kan worden vergeleken met een startende buitengewoon opsporingsambtenaar.

Arbeidsvoorwaarden van een buitengewoon opsporingsambtenaar

Bij Handhaving Support zorgen wij goed voor onze mensen. De constructie is zo ingeregeld dat je officieel bij ons in dienst bent en jouw werkzaamheden uitvoerd bij de gemeente waar je wordt ingezet en beëdigd. Dit kan voor een tijdelijke periode zijn, maar ook voor onbepaalde tijd. Dit verschilt per samenwerking die wij opzetten met de gemeente. Zolang je bij ons in dienst bent kunnen we jou de volgende arbeidsvoorwaarden aanbieden:

Een contract voor minimaal 7 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;

Een goed salaris! Wij schalen je in op basis van jouw kennis en ervaring;

Onregelmatigheidstoeslag voor werken in de weekenden, op avonden en op feestdagen;

Een royale reiskostenvergoeding;

Alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen via onze carriereladder;

22 vakantiedagen op basis van een 36-urige werkweek;Persoonlijke begeleiding

Al bij de kennismakingsgesprekken zorgen wij ervoor dat je wordt gekoppeld aan een projectleider. Dit is een persoon die nauw samenwerkt met de gemeente en precies weet welke uitdagingen er spelen en hoe het team in elkaar zit. Hij of zij kan om die reden goed beoordelen of jij past bij de vacature en in het team. Als je start met jouw werkzaamheden blijft de projectleider jouw aanspreekpunt. Zo kun je met hem/haar in gesprek over jouw ontwikkeling, opleidingen en arbeidsovereenkomst. Maar natuurlijk ook over samenwerkingen binnen het team of incidenten op een werkdag. Wij vinden een persoonlijke benadering enorm belangrijk en hopen hiermee voor jou het verschil te maken ten opzichte van andere werkgevers in de handhaving.

Solliciteren op buitengewoon opsporingsambtenaar vacatures?

Ben je enthousiast geraakt en wil je graag met ons om tafel om de mogelijkheden te bespreken? Wij ontvangen je graag! Je kunt ook direct onze openstaande vacatures bekijken en solliciteren op een vacature in jouw regio.