Overslaan naar content

Werken als parkeercontroleur

Een baan als parkeercontroleur is een mooie opstap in de branche voor handhaving en toezicht. Ben jij op zoek naar parkeercontroleur vacatures? Wij hebben ze!

Bekijk alle openstaande vacatures en solliciteer snel op een vacature bij jou in de buurt. Wij helpen je graag verder met je eerste of volgende stap als parkeercontroleur. Ben je nog niet in het bezit van je BOA-getuigschrift? Dan bekijken we ook direct de mogelijkheden om jou te laten starten met de BOA opleiding.

Handhaving Support is al sinds 2008 actief in het werkveld van handhaving. Wij werken nauw samen met verschillende gemeenten door Nederland. Door ons brede netwerk kunnen wij je banen aanbieden bij verschillende gemeenten. Voor ons is het belangrijk dat we een goede match vinden met een gemeente in de buurt van jouw woonplaats.

Veel gemeenten besteden hun vacatures parkeercontroleur uit aan Handhaving Support. Officieel ben je in dienst bij ons, maar in de praktijk ben je actief voor de gemeente. Alle praktische zaken, zoals je contract, arbeidsvoorwaarden, opleidingen, certificaten en hr + salarisadministratie worden door ons uitgevoerd.

Arbeidsvoorwaarden als parkeercontroleur

Een contract voor minimaal 7 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;

Een goed salaris! Wij schalen je in op basis van jouw kennis en ervaring;

Onregelmatigheidstoeslag voor werken in de weekenden, op avonden en op feestdagen;

Een royale reiskostenvergoeding;

Alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen via onze carriereladder;

22 vakantiedagen op basis van een 36-urige werkweek;Persoonlijke begeleiding

Als je bij ons komt te werken wordt je gekoppeld aan een projectleider. De projectleider spreek je al snel nadat je op één van onze handhaving vacatures hebt gereageerd. Hij of zij blijft jouw aanspreekpunt zolang je werkzaam bent bij de gemeente waar je start. Je kunt bij de projectleider terecht voor alle mogelijke vragen. Bijvoorbeeld over jouw ontwikkeling, opleidingen en arbeidsovereenkomst. Maar natuurlijk ook over samenwerkingen binnen het team of incidenten op een werkdag. Wij vinden een persoonlijke benadering enorm belangrijk en hopen hiermee voor jou het verschil te maken ten opzichte van andere werkgevers in de handhaving.

Solliciteren op een functie als parkeercontroleur?

Hebben wij je interesse gewekt? Bekijk dan eens onze openstaande vacatures en solliciteer op een vacature in jouw regio. Wij horen graag van je.