Overslaan naar content

BOA Handhaver leer- werktraject - Hilversum/Woerden

 • Hilversum

Functieomschrijving

Ben jij leergierig, gedreven en kan jij niet wachten om aan de slag te gaan in de brede handhaving? Maar heb je hiervoor nog niet de benodigde opleiding gevolgd en/of ben je nog niet in het bezit van het getuigschrift Boa? Dan is dit jouw kans om ervaring op te doen zodat je hiernaar kan doorstromen. Wij bieden jou namelijk ook de mogelijkheid om het getuigschrift te behalen, evenals aanvullende certificaten zoals bijvoorbeeld RTGB. Tijdens de opleiding kan je de theorie in de praktijk brengen binnen deze functie. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Lees dan snel verder.


In dit leer-werktraject zal je starten als parkeercontroleur fiscaal. Dit traject is uitgelezen voor personen die in het vakgebied Toezicht en Handhaving willen starten en door willen stromen naar Handhaver Openbare Ruimte.

Als parkeercontroleur houd jij je bezig met toezicht op en handhaving van het parkeerbeleid. Je gaat te voet door de stad en registreert overtredingen op het gebied van betaald parkeren. Heeft de parkeerapparatuur storing? Dan meld je dat op de juiste afdeling. Daarnaast vervul je de rol van gastheer/vrouw binnen de gemeenten Hilversum en Woerden en ben je het eerste aanspreekpunt van burgers.


Heb je niet de ambitie om je BOA getuigschrift te halen? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren! Het volgen van deze opleiding is namelijk geen verplichting.

Vereisten

Wij:

Bieden jou een prima salaris! Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald. Vanaf 21 jaar zal dit tussen de €1.684,80 en €2.594,00 bruto per maand zijn.

Daarnaast kun je het volgende van ons verwachten:

 • Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt;
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrière ladder;
 • Onregelmatigheidstoeslag;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Maandelijks een vaste vergoeding t.b.v. jouw sport abonnement;
 • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur.

Jij:
Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je…

 • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer;
 • Bereid bent vakgerichte opleidingen te volgen;
 • Beschikt over een goede mentale en fysieke conditie;
 • Een VOG-verklaring kunt afleggen en betrouwbaar bent;
 • Bereid bent om onregelmatige diensten te werken.


Even voorstellen:
Handhaving Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau op het gebied van Handhaving in de Openbare Ruimte. Wij zijn opgericht in 2008 en kenmerken ons als organisatie waar onze mensen altijd op nummer één staan. Als je bij ons in dienst komt, kijken we altijd goed naar jou als persoon en helpen we je waar nodig bij het verder ontwikkelen binnen ons vakgebied.

Ik wil deze baan!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen of solliciteer je liever via je telefoon? Neem dan contact op met één van onze recruiters. Je kunt bellen of een WhatsApp sturen naar 06-82391032
. Ook kan je mailen naar vacatures@hsup.nl

Op locatie

of