Overslaan naar content

BOA Handhaver Openbare Ruimte - omgeving Delft

 • Delft

Functieomschrijving

Ben jij de persoon die met vriendelijkheid en de-escalerend optreden het verschil maakt? Voor een gemeente in de regio Delft zijn we op zoek naar handhavers met BOA getuigschrift die direct in contact staan met de burger en een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid.

Voel jij je aangesproken? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Handhaver Openbare Ruimte


Voor deze gemeente zijn wij op zoek naar junior, medior en senior handhavers. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring krijg je meer of minder verantwoordelijkheden in jouw baan. In zijn algemeenheid houd je je als handhaver binnen deze gemeente bezig met de brede handhaving. Dit houdt in dat je op alle aspecten van domein I ingezet kan worden. De ene keer ga je af op meldingen van burgers en de andere keer signaleer je zelf afwijkingen of overtredingen. Altijd bekijk je de situatie vanuit verschillende invalshoeken en lever je maatwerk. Dit doe je met als doel de veiligheid te verhogen en de kwaliteit van de woon-en leefomgeving te verbeteren.

Voor de veiligheid van zowel jou als je collega's is het essentieel om te weten dat je altijd als duo opereert. Op deze manier blijven jullie alert, vullen jullie elkaar aan en profiteren jullie van elkaars ervaring en expertise, binnen jullie bevoegdheden.


Vereisten

Wij:

Bieden jou elke maand een prima salaris! Je wordt ingeschaald op basis van kennis, ervaring en leeftijd. Vanaf 21 jaar tussen de €2184,- en €3225,- bruto per maand o.b.v. 36 uur. Voor de senior handhaver zijn hier nog extra mogelijkheden in.

Daarnaast kan je het volgende van ons verwachten:

 • Royale reiskostenvergoeding;
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrière ladder;
 • Onregelmatigheidstoeslag voor werken in de weekenden, op avonden en op feestdagen;
 • Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt;
 • 22 vakantiedagen op basis van een 36-urige werkweek.

Jij:
Past bij deze gemeente en Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je….

 • In het bezit bent van je BOA-getuigschrift en/of HTV diploma.
 • Bij voorkeur vul je dit aan met enkele vak certificaten, zoals RTGB, toezichthouder Alcoholwet, bestuurlijk handhaven, biker, etc;
 • Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien;
 • 36 uur per week beschikbaar bent;
 • Een VOG-P kunt verkrijgen;
 • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.

Ga jij aan de slag via Handhaving Support?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen of solliciteer je liever via je telefoon? Neem dan contact op met één van onze recruiters. Je kunt bellen of een WhatsApp sturen naar 06-82391032 
 

. Ook kan je mailen naar vacatures@hsup.nl

Op locatie

of