Overslaan naar content

Handhaver BOA Ondermijning – Omgeving Rotterdam

 • Rotterdam

Functieomschrijving

Voor een gemeente in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een gedreven collega die bereid is om net dat extra stapje te zetten. Als Handhaver BOA ondermijning verwachten we van jou dat je verder kijkt dan alleen de opgedragen werkzaamheden.


Dit ga je doen als handhaver BOA Ondermijning

Je controleert met name bedrijven en horecabedrijven, maar je komt ook in woningen ‘achter de voordeur’. Bedrijven en horeca-controles vinden dagelijks plaats en je komt met je team van alles tegen. Van verborgen hennepkwekerijen tot malafide ondernemers en illegale seks inrichtingen. Deze controles vinden op verschillende dagen en tijden plaats. Je gaat op basis van een rooster werken, waarbij nachtdiensten kunnen voorkomen. Je werk is super afwisselend: In de ochtend heb je misschien een bedrijven controle, een uur later sta je opeens bij een ander bedrijf waar een hennepkwekerij is. De volgende dag kan het zomaar zijn dat je een urgente melding krijgt en sta je met een machtiging tot binnentreden in een woning of bedrijfspand. Je bereidt nieuwe controle momenten voor, maakt rapportages en waar nodig geef je opvolging aan hetgeen je hebt aangetroffen. Het team bestaat uit in ondermijning gespecialiseerde Boa’s. Het werk biedt je veel zelfstandigheid en je kunt veel betekenen voor de inwoners, ondernemers en bezoekers van de gemeente. Ook werken je nauw samen met partners en met andere gemeente. Je neemt een melding aan of ziet zelf iets verdachts en gaat hier proactief mee aan de slag. Je maakt de zaak van A tot Z in orde en jouw actie kan resulteren in een bestuurlijke afhandeling, bijvoorbeeld LOD of een sluiting.


Hier ga je werken

Het team van Toezicht en Handhaving bestaat uit een basisteam en een gespecialiseerd interventieteams. De toezichthouders, Boa’s en juristen houden de omgeving Rotterdam leefbaar en veilig. Het team houdt toezicht op o.a. parkeren, milieu, overlast door hondenpoep en zijn repressief werkzaam op bedrijventerreinen. Controleren de horecabedrijven, handhaven op prostitutie- en henneppanden en doen onderzoek in woningen op het gebied van de Basisregistratie Personen en woonoverlast.


Vereisten

Wij

Bieden jou elke maand een prima salaris! Je wordt ingeschaald op basis van kennis, ervaring en leeftijd. Vanaf 21 jaar zal dit tussen de €2255,- en €3301-, bruto per maand (o.b.v. 36 uur).Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • Royale reiskostenvergoeding;
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei middels onze carrière ladder;
 • Onregelmatigheidstoeslag voor werken in de weekenden, op avonden en op feestdagen;
 • Persoonlijke betrokkenheid vanuit Handhaving Support d.m.v. een vast aanspreekpunt;
 • 22 vakantiedagen op basis van een 36-urige werkweek.

Jij:
Past bij Handhaving Support als je zelfstandig bent, doordacht te werk gaat en stevig in je schoenen staat. Hiernaast ben je communicatief sterk, dienstverlenend, besluitvaardig en een teamspeler.

Verder verwachten wij dat je….

 • In het bezit bent van je BOA-getuigschrift en/of HTV diploma;
 • Je hebt bij voorkeur alcoholwet en RTGB certificaat, of bent bereid deze te behalen.
 • Minimaal 1 jaar coördinerende ervaring;
 • Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien;
 • 36 uur per week beschikbaar bent;
 • Een VOG-P kunt verkrijgen;
 • In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.

Kom aan de slag in de omgeving Rotterdam

Kortom, als jij jezelf herkent als een gemotiveerde professional die verder kijkt dan de opdracht, die zich wil inzetten voor de bestrijding van ondermijning en die niet bang is om actie te ondernemen, dan ben jij degene die we zoeken! Reageer snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen of solliciteer je liever via je telefoon? Neem dan contact op met één van onze recruiters. Je kunt bellen of een WhatsApp sturen naar 06-82391032

. Ook kan je mailen naar vacatures@hsup.nl

Op locatie

of