Overslaan naar content

Flying Squad - Omgeving Land van Cuijk

 • Cuijk

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een unieke uitdaging binnen de handhaving?

Voor de regio Nijmegen, Land van Cuijk en Venray zijn wij op zoek naar handhavers met boa-getuigschrift.

Je opereert samen met je collega’s van de “Flying Squad” in verschillende gemeenten en het openbaar vervoer. Hiervoor moet je beschikken over de sterke communicatieve vaardigheden en stevig in je schoenen staan, want dagelijks kom je in situaties terecht die een professionele houding en een dosis doorzettingsvermogen vereisen.

Je gaat je specifiek bezig houden met overlast gevende groepen en personen. Hiervoor sta je dagelijks nauw in verbinding met veiligheidspartners zoals de politie, COA, lokale handhavingsteams en vervoersmaatschappijen. Deze overlast bestaat onder andere uit het verstoren van de openbare orde, diefstal, heling en overtredingen van de algemene plaatselijke verordeningen en de Wet personenvervoer 2000. Binnen deze functie moet je in het bezit zijn van een rijbewijs en is het beheersen van de Arabische taal een pre.

Voor de veiligheid van zowel jou als je collega's is het essentieel om te weten dat je veelal als duo opereert. Hierdoor blijven jullie scherp, helpen jullie elkaar en leren jullie van elkaars ervaring en kennis, binnen jullie bevoegdheden.

Vereisten

Wij :

 • Bieden een salaris tot €3225,- bruto per maand o.b.v. 36 uur. Daarnaast bouw je 8% vakantiegeld op per maand en ontvang je een onregelmatigheidstoeslag voor werken in de weekenden, avonden en op feestdagen. Dit kan oplopen tot 300 euro bruto per maand;
 • Geven 22 vakantiedagen op basis van een 36-urige werkweek.
 • Snappen dat je je misschien wel wilt gaan specialiseren en bieden hier opleidingsmogelijkheden voor. Denk dan aan water, jeugd, ondermijning, etc.
 • Voorzien onze werknemers van een royale reiskostenvergoeding van €0,21 cent/km. Als je met het ov naar je werk reist wordt dit 100% vergoed
 • Zijn voorstanders van vitaliteit en betalen daarom 20 euro mee aan je sport abonnement
 • Zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan verdien je een mooie aanbrengbonus van 750 euro brutoJij :

 • Bent in het bezit van je BOA-getuigschrift en/of HTV diploma en vult deze bij voorkeur aan met enkele vak certificaten, zoals RTGB, toezichthouder Alcoholwet, bestuurlijk handhaven, biker, etc;
 • Vind het niet erg om onregelmatige diensten te draaien en bent 36 uur per week beschikbaar
 • Kan een VOG-P overleggen;
 • Bent in het bezit van een rijbewijs en hebt bij voorkeur je eigen vervoer

Ga jij binnenkort aan de slag bij Handhaving Support?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en laat je sollicitatie bij ons achter! Heb je vragen die je direct wil stellen of solliciteer je liever via je telefoon? Neem dan contact op met één van onze recruiters.

Martika: 06-51571667
Gino: 06-82391032

Ook kan je mailen naar vacatures@hsup.nl

Op locatie

of